Le kéne nyugodni…!

Posted by
1. Gulyás József
>Van, aki már kétségbe esve, a saját tábort tovább hiszterizálva győztest hirdetett. (Azt kivettem, hogy kit.)
A következőt olvasom az imént (szó szerint): „Kár izgulni, …x … fog nyerni, a rá szavaztatott 200 ezer fideszes vokssal.”
Nos, aki az elmúlt pár hétben nem a saját buborékjából nézte az eseményeket, és találkozott a fórumokon, a szavazósátraknál a megmozdult emberek sokaságával, s ott beszélgetett a sok fiatallal, vagy olyanokkal, akik nem szavaztak az első fordulóban, az még hasonlót sem ír le. (Csak egy okból, de ezt most hagyjuk.)
Nem kéne ezt már így folytatni
Vissza kéne térni a széles összefogás gondolatához.
Le kéne nyugodni!

2. Hodosán Róza

Ha az ellenzéki tábor kezdi ki az előválasztás legitimitását, akkor nem lesz esély. Értelmiségi véleményvezérek, kik nem kedvük szerinti eredményt kapnak, ártalmas, az együttműködést lehetetlenítő bejegyzésekkel mérgeznek. Bárki nyer, támogatni és segíteni fogom.
3. Baja Ferenc
Mindenkit visz a víz mint 90-ben….megrepedt a gát most ezt a nyílást kell tovább feszíteni! Mindenkinek ez a dolga a jelölteknek egyénieknek és min.elnök.j-nek….nem kell ettől félni…sodorja a régit, rombol, helyet csinál az újnak. Abban persze igazad van, hogy nem ártana közben mindenkinek észnél lenni!
4. Miakich Gábor
Kedves Csalódottak! Minden egyéni körzetben van egyedi jelölt akire lehet, érdemes, mondhatnám, kell szavaznunk, annak érdekében, hogy leváltható legyen az Orbán rendszer. Ebben egyetlen ember, az egyesült ellenzék (Amelyben van jobb oldali párt is.) miniszterelnökjelöltje. Aki első az egyenlők között. Nem diktátor, de nem is tud az lenni, mivel az őt támogató pártok közös programja határozza meg mozgásterét. Ma hazánkban nem a bal és jobb között van a törésvonal, hanem a tisztesség, szakmaiság, a demokrácia és a szabad rablás, a kontárság a diktatúra között. Elsőnek ezen kell változtatni Kérem gondoljátok ezt végig. Mielőtt csalódottságotokban végső döntést hoznátok.