Politológusok helyett inkább meteorológusokat!

Posted by
Krémer Balázs
>Nézem az ATV-n az előválasztásról szóló műsort. Már az is elég szürreális, hogy lekeverik a győztes MZP beszédét, pusztán azért, hogy a két “politológus” (khmmm) elemző elmondhassa, hogy szerintük mit is mondhat Márki Zay addig, ameddig se ők nem hallják, se a néző nem hallhatja, hogy mit is mond. (Czeglédy, Kreko).
Node, amit a két “politológus” (khmmm) mond???!!! Megyesi Gusztáv egyik utolsó zseniális szösszenete az ÉS-ben arról szólt, hogy számára a meteorológus és a politológus, az két nagyon hasonló szakma: mindkettő a jövőbe akar látni. Majd hozzátette, hogy ő azért jobban szereti a meteorológusokat, mert, bár azok sem tudják megmondani, hogy mit hoz a jövő, de, a politológusokkal szemben legalább azt meg tudják mondani, hogy mi volt…
Nem lehetne a hasonló műsorokba meteorológusokat hívni inkább????
(És, nem lehetne valami olyasfélére megtanítani a politológusokat, hogy, ha egy kérdésre nem tudják a választ, akkor válaszolják azt, hogy “nem tudom”, és ne hordjanak össze nemcsak tartalmában, de még szövegként is értelmetlen ostoba sületlenségeket?)