Orbánnak semmi esélye a 2022-es választásokon!

Posted by
Magyaur
>A kiindulópont az 1945-ös első szabad és demokratikus nemzetgyűlési választás. Ekkor “a jogosultak 92,52%-a élt szavazati jogával. Ehhez hasonló részvételi arány azóta sem volt Magyarországon, és inkább hasonlítható a korszak és az elkövetkező évtizedek nyugat-európai politikai részvételéhez.
A voksolás a Kisgazdapárt üzenetének átütő sikerét hozta. Néppárttá válva képes volt szinte teljesen egybegyűjteni a tulajdonához, életformájához ragaszkodó városi polgárság és a frissen földhöz és jobb életkilátásokhoz jutott vidéki lakosság szavazatait.” http://www.ogyk.hu/…/75-eve-tartottak-magyarorszag-elso…)
A nemzeti karakter nem változott sem a kommunista diktatúra, sem az orbáni “nemzeti-kereszténynek” hazudott diktatúra hatására sem: a magyar választók európai, minden szélsőségtől mentes, jogbiztonságon alapuló, polgári államot akarnak!
A falusi gyökerekkel rendelkező és szociológusként a társadalomról átfogó képpel rendelkező Karácsony Gergely ezt felismerve, ennek tudatában adta át a politikai stafétát annak a Márki-Zay Péternek, aki mérsékelt kereszténydemokrata és republikánus politikusként győzelmet arathat a hatalommal visszaélő, erkölcstelen és politikai józanságát elvesztő Orbán fölött!

https://magyar-gyaur.blog.hu/

Címkép: 1945 választási gyíűlés