Jobboldali emberek az előválasztáson?

Posted by
Fabriczki András
>A legújabb habzó szájú fröcsögési téma az hogy a Fideszesek tömegesen mennek el az előválasztás második fordulójában Márki-Zay Péterre szavazni. Tényleg? Meg ugyan nem számoltam én se, és hogy is tehetném, hiszen ki lát bele a szavazó fejébe, nopláne gondalatai előtörténetébe. Annyi biztos, hogy szervezett, a Kubatov Centerből vezényelt, pártutasításra mozduló fideszes hekkelésről még senki nem szolgált bizonyítékkal.
Ja, hogy vannak szép számmal környezetükben közismert, köztudottan jobboldali gondolkodású emberek, akik a második fordulóban esélyesnek itélik és szavazatukkal támogatják egy általuk is hitelesnek tartott, ámde Orbán rezsimjével élesen szembeforduló jelölt győzelmét? Igen, ilyenek egyre többen vannak és MZP, vagyis vele az ellenzék táborát gyarapítják.
Hála Istennek! Hát nem ezt akartuk? Hogy mindenki fogjon össze a diktatúra megdöntésére? Jövőre nem baloldali szavazók szépségversenyét kellene megnyerni, hanem a magyar nép bizalmát, jobb és baloldali demokratákét egyaránt. Próbáljunk meg ennek érdekében most felelősen szavazni és nem bedőlni a harsány demagógiának.