Tíz mondat Dobrev Kláráról és Márki-Zay Péterről

Posted by

Z.L.

Csipkedjétek magatokat! Egymást kevésbé, ha kérhetem. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszava, 2021. október 9.)

Bőven van ok a Márki-Zayra való fintorgásra, de észre kell venni, hogy Dobrev maga sem éppen szende bakfis ebben a küzdelemben. (Kabai Domokos Lajos újságíró, Bekiáltás.blog, 2021. október 12.)

Dobrev Klára inkább az idősebbekre hajt, Márki-Zay Péter viszont a fiatalokra. (Nagy Attila Tibor politológus, ATV, 2021. október 13.)

Dobrev az ellenzék tyúkanyója, Márki-Zay Péter az ellenzék buldózere. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, Index.hu, 2021. október 13.)

Lehet, hogy az egyikkel nehezebb győzni Orbán ellen, a másikkal viszont nem érdemes. (Föld S. Péter újságíró, Facebook.com, 2021. október 13.)

Bárki győz, az Orbán-kormány vabankot játszik, muszáj győznie a börtönfenyegetettség árnyékában. (Dévényi István újságíró, Facebook.com, 2021. október 13.)

Dobrev felkészültebb, Márki-Zay személyeskedésben verhetetlen. (Rapai Ágnes költő, Facebook.com, 2021. október 13.)

A régi politika beszélgetett a változást akaróval. (Somogyi Zoltán szociológus, Facebook.com, 2021. október 14.)

Az egyik csak a Fideszt, a másik lényegében az egész politikai elitet akarja elszámoltatni. (Keszthelyi András politológus, Facebook.com, 2021. október 14.)

Jogos a kérdés, hogy bárki nyeri is ezt az összecsapást, hogyan fognak ezek együtt dolgozni. (Molnár Bálint publicista, Kolozsváros.com, 2021. október 14.)