Negyedóránként változó véleményem

Posted by
Batka Zoltán
>Felgyorsulni látszik a Márki-Zay Péter-Dobrev Klára deathmarch, én pl. eddig úgy félóránként váltottam pártot, most ez lecsökkent 15,8 percre. Előbb jött Dobrev hattyú halála arról, hogy “két férfi összefogott egy nő ellen” majd jött Márki előadása a feleségével kötött egyéves szüzességi fogadalmáról, majd Oszkó Péter az Egyetemes Progresszív Baloldali Értelmiség szószólójaként lehülyézte MZP-t, amivel meg is győzött arról, hogy talán mégis érdemes MZP re voksolnom, majd jött MZP és kissé álmosan az ATV-n lehazaárulózta a Dobrevre szavazókat, végül elolvastam vagy húsz, ezen felháborodott DK-s kommentet, amivel megint kissé árnyaltabban látom, hogy háború és éhínség idején feltehetően itt ki enne kinek a húsából elsőként.
Szóval szavazásügyben a megoldást az élet hozta meg. Előljáróban annyit, hogy egyébként én is fáradt vagyok (Ildit a barátnőmet reggel, boltba menet már le is hazaárulóztam, kíváncsi voltam, hogy milyen érzés éhgyomorra, kávé előtt hazaárulózni, de porszívózott, nem hallotta. ) amúgy meg azt álmodtam, hogy kavicsokat szórok fénymásológépekbe, amelyek ettől beszélő covidos parkolóautomatákká váltak, majd álmaim szokványos befejezéseként jött egy T-Rex és mindenkit széttépett.
Boltba menet a sarki munkaruházati boltban találtam egy “Handy” márkájú napszemüveget 800 forinttért, ami messziről egész designes, drágának hat, talán még diszkóba is mehetnék vele csajozni, pláne ha a csajok is ezt viselik. Mint kiderült, nem véletlenül munkavédelmi szemüveg, mivel a lépcsőházban már lószart sem láttam benne. (Hiába magyar ember már csak így dolgozik látástól vakulásig: felteszi a munkavédelmi napszemüveget és szevasz) Totál sötétben “hellóka” ráköszöntem a velem szembe jövő kiscsajra, aki valójában a harmadikon lakó 92 éves Mária néni volt, aki valószínűleg azóta is ebből az élményből él. Szóval valszeg az lesz, hogy felteszem az újonnan vett napszenyót és vagy Dobrevre vagy MZP-re leszavazok.