Az elkövetkezendő napok hírei

Posted by
Batka Zoltán
>Már várom a “Kiderült: eltitkolt törvénytelen gyereke van Márki-Zay Ferencnek és Gyurcsány Péternek” meg “Ez volt a próba: Soros parancsára Márki-Zaj Péternek Dobrev papucsából kellett meginnia Gyurcsány Ferenc fürdővizét” című origo cikkeket meg TV2 riportokat.
Kicsit segítek nekik. További tippek:
-“Itt a Márki-Zay terv: ministránsok helyett migránsok. A gyurcsány báb előbb liberális muszlimmá térítené, majd átoperáltatná a cserkészeket.
“Ebolás tengerimalac-hússal etetné a keresztény óvodásokat Hódmezővásárhelyen az alkalmatlan Gyurcsány-báb. A helyi Fidesz elképedt a sorosista terven”
“Gyurcsány egy keleti pályaudvari csomagmegőrzőn át beszél Márki-Zayhoz. Naponta jelent rólunk a sorosista Gyurcsány-báb!”
“Nem bírta ki: Rántott kutyát és párolt szöcskét evett Márki-Zay a lajosmizsei falunapon. Kerítéssel vették körül a falut”
 “Globális felmelegedés: Márki Zay Péter szexelt egy hókotróval. Hol van már a tavalyi hó – sajnálkozik a facebookon sorosista Gyurcsány-báb”
“Könnyezett a máriapócsi szűz amikor az alkalmatlan Márki Zay autója lila füstöt okádva áthaladt a megyén.
“Szakértő: idén a nagy áradások egybeestek Márki-Zay Péter facebook posztjaival. Honnan tudott előre mindenről a Gyurcsány-báb?”
” A sorosista vakcinaellenes Gyurcsány-báb Márki-Zay Péter szerint csak a nemváltó műtét jó a covid ellen.”
 “Undorító: sorosék már szentelt ostyába csomagolják és Vaterán árusítják a Gyurcsány-báb Márki-Zay kihullott tejfogait!”
“Botrány az egyetemen: világított a sötétben Márki-Zay kioperált epeköve. Soros és Gyurcsány is kaptak belőle.”
“Évtizedes titok lebbent fel: Márki Zay igazi apja egy kenyai nő”