Gyurcsány modora

Posted by

kommentálom

>A fél internet azon rugózik, hogy a Gyurcsány mennyire faragatlan, bunkó módon osztott ki egy bácsit, aki nem átallott nem egyetérteni egy vitában, sőt, a fidesz éra bértollnokai azonnal előhozták a poharat is: biztos 1-2 pohárral több csúszott le Fletónál. A szürke 50 árnyalata…

“…nem elfogadható egy európai országban, de még itt sem. Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette? A hétszázát neki!” – volt az elhangzott szöveg, amit erősen az ellentüntető privátszféráját megsértve, a 1,5méteres távolságtartást semmibe véve lenyomott az “ártatlan idős bácsi torkán”. Persze a hisztikormánymédia azt nem vette fel ami az előzmény volt, lehet senki sem örökítette meg. De minden bizonnyal nem igazán nyomdafestéket tűrő mondatai lehettek az öregnek, a hajdúsági emberek általában azért nem a higgadtságukról ismertek. És gondolom, nem is az első “szemkilövető hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal” rigmusra mozdult Fletó… Hát igen, ezt hozta nekünk a NER nevelés, kinevelt nekünk egy olyan réteget, akik csak és csakis azért mennek el egy ellenzéki rendezvényre, hogy azt valamilyen módon rendbontásra használják fel. Számos köpdösős video van fent a neten, hogy a durvábbakról ne is beszéljünk.

Persze ilyen Viktorral nem fordulhatna elő, és nem azért, mert a népesség 100%-a annyira szeretné a tévedhetetlen polihisztort. Egyszerűen ő nem megy ki a nép közé utcafórumot tartani, ha nagynéha előfordul közterületen, akkor 6-10 testőr gyűrűjében grasszál, vagy egy teljesen kiürített étteremben csöpögteti le pörköltszafttal az ingét. Van aki bevállalja, hogy utálják, van aki nem. Mindemellett azért (fórumokon is sokan hangoztatták), ha valaki nem ért egyet egy politikussal, akkor nem megy el a rendezvényére, vagy ha elmegy, akkor kulturáltan kérdez, és maximum cáfolja a válaszokat. Civilizált országokban így szokás. Na igen, de nem a szittya Hungáriában!

És azért tegyük hozzá azt is: ha Fletó nem akar miniszterelnök lenni, akkor lépjen le a magyar politika színpadáról. Nem mondtam, hogy nincs sok dologban igaza. De igaza van. Nem mondom, hogy maga a szöveg nem volt kultúrált, ahogy elküldte a francba az öreget – az volt, csak a módja nem. Nem mondtam, hogy nem karizmatikus személyiség. Az. De az ellenzék (szerintem) sokkal ütőképesebb lenne, ha csak a biznisszel foglalkozna. Mondják, hogy akkor a DK bukna vagy 5%-t. De lehet 10-et meg nyerne, és azzal az ellenzéki szövetség is beljebb lenne 5%-al!

egyujvilag blog