Búcsú Barabás Pétertől

Posted by
Baracs Dénes
Alig néhány napja még friss és pontos elemzésekkel követte a világeseményeket, szinte el sem lehet képzelni nélküle szakosztályunkat, a MÚOSZ-t, a sok közös évtizedet. Mindig érdemes volt olvasni írásait, és végig kedves, jó barátunk maradt. Nyugodjon békében!
Bokor Pál:
A legtisztességesebb, legszerényebb, emberi és szakmai értelemben is legmegbízhatóbb kolléga volt, akik ismertük, nem felejtjük el.
Pietsch Lajos:

Csatlakozom Palihoz és Déneshez. Az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb külpolitikai újságírója hagyott itt bennünket, aki valóban kitűnt tisztességével és szerénységével.
Izbéki Gábor:
Nyugodjék békében!
M. Lengyel László
Csak a szomoruságom, a hiányérzetem nő, ahogy ujabb es ujabb felületen kerül szóba ez a fájdalmas veszteség, de nem fáradok újra es újra ismételni az elismerő szavakat, és kivánni, hogy nyugodjék békében.
Kereszty András:
Nem lett ismert. Nem lett televíziós műsorok kommentátora, rádióinterjúk szereplője. Csak írta okos cikkeit. És mosolygott. Ezt a nyugodt bölcs mosolyt viszem magammal és azt, hogy volt egy generáció, amelynek célja a tisztesség volt. Ő itt élenjárt.