Karácsony dicsérete

Posted by

Hadházy Ákos
>Egy jó vezető fontos tulajdonsága, hogy képes felismerni a pillanatot, amikor már nem szabad ragaszkodni bizonyos dolgokhoz. Ilyenkor változtatni kell, különben a döntés halogatása veszélyeztetné a sikert. Karácsony Gergely tegnap este felismerte ezt a pillanatot és változtatott. Meggyőződésem, hogy helyesen döntött, amikor kihátrált MSZP-s ellenfelem mögül, így egy lépéssel közelebb kerültünk közös célunkhoz, a Fidesz leváltásához. 
Közben Zuglóban dübörög a kampány, nem is akármilyen! Hozzászoktam, hogy hazugnak neveznek azok, akiket leleplezek, de az új, hogy ezt hangosbemondóval kürtölik világgá, vagy közvélemény-kutatásnak álcáva havnak fel vele sokakat. Utóbbi miatt még az IDEA Intézet is közleményt adott ki, amelyben elhatárolódik az engem lejárató telefonos kampánytól.
A zuglói előválasztásról – és annak tágabb, az egész ellenzéket érintő értelmezéséről – több alapos anyag is megjelent tegnap  sajtóban. Nagyon ajánlom a 444.hu videóját, vagy a Telex cikkét arról, hogy ki is ellenfelem, Tóth Csaba.  Még tart az előválasztás, jövő keddig még lehet szavazni (az aktuális szavazási helyszínekért keressék fel a Facebook-oldalamat). Azt az információt kaptam, hogy mostanra gyorsan és hatékonyan lehet online is szavazni, érdemes ezt is használni, ha így kényelmesebb. Kérem önöket, hogy vegyenek részt az előválasztáson, illetve bíztassák rokonaikat, ismerőseiket – különösen a zuglóiakat – erre!

Hadházy a Facebookon

Címkép: Második vita