A gazemberség megint ráég az ellenzékre?

Posted by

Vásárhelyi Mária

>Ha az előválasztás szervezői és az ellenzéki pártok vezetői nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy kiderítsék, hogy mi történt az első napon a számítógépes rendszerrel, mi okozta a túlterhelést, kik hekkelték meg a rendszert, akkor ez a “béna balf@sz társaság, amely még egy ilyet sem tud megszervezni” bélyeg ugyanúgy rájuk fog égni, mint a “rendőrterror,”, szemkilövetők” stb. 2006. kapcsán., amiből mind a mai napig él a fidesz propaganda gépezete.

A baloldal és a liberálisok 2006-ban sem vették komolyan, nem derítették ki, hogy ki szervezte a TV ostromát, milyen szerepe volt ebben a fideszes médiának, nem derítették fel, hogy október 23-án hogyan álltak összeköttetésben fideszes képviselők a békés utackődobálókkal és kuka gyújtogatókkal, hogyan szervezték a fideszes központok az utcai randalírozást és bújtogatták és fizették le a Kossuthtéren randalírozókat. Ezért égett rá a mai ellenzékre a nyilvánvalóan a fidesz által szervezett puccskísérlet.

Az előválasztást megzavaró minden egyes szervezett akciót fel kell deríteni és rendőrségi üggyé kell tenni, hogy a propaganda gépezet ne kaphasson muníciót ahhoz, hogy az egész papagájkommandó az alkalmatlan, balfäsz ellenzékről beszéljen, ahogyan ez most történik. A taktika mindig ugyanaz, csinálnak valami gazemberséget, majd a kommunikációban visszájára fordítják és az ellenzéket járatják le vele. Mint a nácik és a bolsevikok. Tessék már komolyan venni!