Félelem és rettegés a Karmelitában

Posted by

Kereszty András
>Van ez a fickó, Péter a Facebook oldalamon írogat.  Nem túl okos. Nem túl megfontolt. Lelkes és Orbán hű. Nemrég megjósolta, hogy az ellenzéki előválasztás kudarc lesz, mert a számítógépes rendszer nem fogja bírni a terhelést.  Közöltem az írását. Gondoltam, pontosan tudnia kell, hogy ki, és mi áll a rendszer szétbombázása mögött. Mert világos. Orbán Viktor rendszere csak látszatra avitt. Informatikusban bővelkedik. (Van az a pénz…) Az elmúlt választások esetén nem csak úgy véletlenül fagyott le három-négy órán át a rendszer.
De ez más. Ez még nem arról szól, hogy marad-e a nagyhasú köpcös a Karmelitában. Illetve most még nem. De a kihívói már felsorakoznak. Egy 106 fős hadsereg, amelyik szétveri a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Ágyúval lőni rájuk már nem nagyon lehet. Az informatika fegyvereivel megpróbálják.
Valaki, vagy valami túlterhelte az előválasztás rendszerét. Mi a frász? Valami? Vagy valaki? Tudjuk, hogy egyetlen, a dologhoz semmit sem értő alak. Hazánk Bölcse. A Nagy Kormányos. Európa megújítója.
De ez most visszafelé sűlt el. Nincs az a normális, ingadozó szavazó, aki ezek után elmegy majd jövő áprilisban, és az Orbán-rendszerre adja a voksát. Pedig pont az el nem kötelezetteken múlik. Orbán Viktor ma megbukott. Végleg. Ezen a szép őszi napon.