Mi van Kelet felé?

Posted by
Mikó Ferenc
>Viktor, ezt elk*rtad! Rossz az irány! Ferenc pápának átadtad IV. Béla IV. Ince pápához intézett levelének másolatát. IV. Béla a tatárdúlás (1241-42) után újjáépítette az országot a kereszténység zászlaja alatt. A keletről jött pusztító hordákat túléltük. Ma pedig a hülye sameszaid és te magad is a nyugat pusztulásáról papolnak, a keleti rózsaszín jövőről beszélnek, országunkat pedig minden erőddel kelet felé akarod terelni. Rossz az irány!
Kelet felé van Oroszország, Kína, Azerbajdzsán (emlékeztek a baltás gyilkosra?), Türkmenisztán (türk ház Budán ingyen!), Irán, kipcsak-föld (?), stb. Ezek jó része mohamedán vallású! A leghülyébb fanatikusaid egyike (Bencsik András) az 1956-os felkelőinket az afgán tálibokkal tette egyenlővé. Tényleg kelet felé kéne mennünk? Rossz az irány! Ferenc
Pápától viszont semmit nem kaptál. Áder kapott egy jelzésértékű festmény másolatot: A Szent Péter térre összesereglett hívők a pápai áldásra várnak. Megmagyarázom: amíg Magyarországon az orbáni hazug és tolvaj bandák garázdálkodnak, semmiféle áldásban ne reménykedjenek.