Istenem, szabadíts meg a gonosztól!

Posted by
Kovács Tamás
>Ma reggel, mint katolikus, nemzeti érzelmű magyar ember nézem a Duna televízión a Hősök teréről a felemelő közvetítést és nagyon sok gondolat kavarog bennem sok-sok érzéssel, gondolattal.
A sajtószabadság felszámolása, a közmédia elfoglalása, az átláthatatlan közbeszerzések, pályázatok, baráti kör milliárdossá építése, a családi vagyon ugrásszerű növekedése, önkényesen eltörölt magyar alkotmány helyett alaptörvény lett a nép megkérdezése nélkül, lepusztult egészségügy, oktatás, egypárt rendszer, korrupció és sorolhatná az ember, de minek…!
Az elmúlt 30 év a pártokról, azok egymás elleni harcáról szólt és nem a népről, nem a szeretetről, hanem a gyűlöletről! Fordítva ül az ország a lovon…a szolgák irányítják a népet, miközben a népnek kellene irányítani a szolgákat és ha kell megbüntetni, elzavarni bárkit! A kormány letért a keresztényi útról, akinek egyre több mondata, döntése hazugságon alapul.
Az elmúlt 11 év alatt annyi pénz jött az országba, hogy csodát lehetett volna tenni, ehelyett ma rosszabbul állunk versenyképességben, termelékenységben, fentarthatóságban, innovációs készségben, technológiai fejlődésben, és a vidék fejlesztésben, mint egy évtizede. És kiszolgáltattobbak vagyunk más országoknak, mint a rendszerváltás óta bármikor. Eladták és kirabolták az országot, itt állunk legatyásodva, már nemcsak a nyugati, hanem a szomszédos országok is leköröztek minket. És akkor az életminőségről, az emberi kapcsolatok szétrohadásáról, a közmorál és a közbeszéd teljes lezüllesztéséről nem is beszéltem.
Nincs jogállam, nincs demokrácia, helyette van félelem, megosztottság, ellenségképek állítása, és az ellenvéleményt formáló szakemberek félreállítása. A magyar népnek kell kezébe venni a sorsát, mert a politikusok bebizonyították az elmúlt három évtízedben, hogy őket csak a hatalom és a pénz érdekli!! Édes Istenem segítsd meg Magyarországot, szabadíts meg a gonosztól!!!