Üzenet a hülyéknek. Megvédjük az Uniós lóvét!

Posted by
Bandita

Védjük meg az Uniót!  Az Európai Uniót!
Különben nem lesz támogatás, amit el lehet tőlük lopni! Ők már amúgy is haldokolnak, mi meg száguldunk a turulszaros sztyeppén Hatvanpuszta felé.
Nekünk van kisvasútunk, narancsos lecsót kavaró rezsitábornokunk, nekik meg az a fontos, a drogos Tompi vezette csicskákat kizárják a legnagyobb frakcióból, mert szerinte ott náci mindenki. Nagy szükség van most a nemzeti Pesti Tv által feltüzelt nézőszámra. Mind a három készülék előtt bóbiskoló, egy vérből való nyugdíjemeléssel elégedett választó írjon gratuláló levelet a nemzet analfabéta gázszerelőből lett öltönyös, gumicsizmát trágyahordáshoz viselő új csajának, hogy te vagy a család.

Ezzel olyan alapítványi közpénzlopást rak össze a nemzet kuszaszemü jegybank elnöke, hogy a bajszos szar házmester aki nyilas író hamvaival rohangál a józan ésszel szemben, meg horgászatot nem abbahagyni képes másik barommal együtt táncol a velencei tó medrében, hogy attól az uniós lóvé tovább csordogál.

Tartsuk meg az unió utolsó gerendáját a vén szar Vajna casino koncesszió harmincöt évére, mert azt újra kell osztani haveroknak. Építsünk vasúti pályát, egyetemet Kínának! Atomerőművet Putyinnak! Fogadjunk be elűzött macedón elnököt, aki egy millás napszemüveg mögött bujkáló kis Orbán Viktor a hazájában. Adjuk vissza a baltás gyilkost, hogy vele vadásszák a kereszténység örményeit. Mert ma mi ilyen konzervatív keresztény emberek vagyunk, akik harminc éve még libsik voltunk. Támogassuk a határon átnyúló templomokat honi adóból, itthon meg a melósnak a rabszolgatörvényt!
És akkor az uniós jogot tapossa páros lábbal a legjobb korrupciós törvény a közvilágítás veje szerint, mert velünk nem lehet csak úgy feltörölni a szaros jogállamot. Mert mi ereszcsatornán írtuk az alaptörvény minden jachtos qrváját!

Nálunk jobban senki nem védi az uniós pénz saját zsebbe tömését!

banditapolitika.blog.hu

Címkép: HALÁSZ GÉZA