Orbáncsürhe

Posted by
Kaltenbach Jenő
>Az Orbán csürhe, akiknek a foci csak alkalom arra, hogy megmutassák a világnak Orbánisztán valòdi rusnya ábrázatát, megint kitett magáért.
Azzal kezdődött, hogy fülsiketítő füttykoncerttel reagáltak az angol válogatott antirasszista gesztusára. El nem tudom képzeli, hogy mi kivetnivalò van abban, ha valakik kifejezik szolidaritásukat hátrányt szenvedő embertársaikkal.
Folytatòdott azzal, hogy az első angol gòlt szerző Sterlingnek leüvöltötték a fejét és megdobálták papírpoharakkal, csak azért mert a mez alatt viselt pòlòját mutatta, amelyen lévő felirattal világgá kürtölte bánatát egy barátja fiatal lányának covid halála miatt.
Vajon meddig kell még eltűrni, hogy egy hatalommániás, cezaromán alaknak semmilyen eszköz nem elég visszataszítò, ha a hatalma megőrzéséről, tolvajlása folyatásáròl van szò? Meddig tűrjük, hogy egy általa félrevezetett, feltüzelt csőcselék rendszeresen lejárassa az országot, bemocskolja az egész világ előtt, hogy külföldön élő, külföldre járò honfitàrsaink egyre inkább csak pironkodva merik bevallani azt, hogy honnan jöttek?
Mindezek mellett az már szinte mellékes, hogy a focimániàs vezér jòvoltábòl az adòfizetők százmilliárdjaival elhalmozott “aranylábù fiùk” ùjabb megszégyenítő vereséget szenvedtek az “alacsonyabbrendű” szinesekkel teli angol válogatottòl.
Címkép: Elvezetnek egy szurkolót