Névtelen rasszisták?

Posted by

Kereszty András
>Az angol lapok arról írtak, hogy  a stadion”elszigetelt helyein”, „néhány csoportban”, lehetett rasszista dalocskákat hallani, „kisebb társaság” dobálta meg Sterlinget. Tehát nagyon óvatosan írtak arról a botrányról, ami az angol-magyaron történt. (Illetve egy dolgot kiemeltek, hogy a stadion kifütyülte térdre ereszkedésüket).
Én most nem akarok erről a jelenségről írni. Többen megtették ezt az Újnépszabadságban. Most csak a névtelen rasszistákhoz szólnék.
Bunkókáim, azt hiszitek, hogy el tudtok bújni a 60 ezres tömegben? Azt hiszitek, névtelenek tudtok maradni? Elárulom, több fotóügynökség vadászik rátok. Van ki a sajtó számára csinál képeket, van aki a FIFA és az UEFA megrendelésére dolgozik. Mondok egyet: PA. Hatalmas stábbal, tíz-tizenkét teleobjektívvel keres titeket.
S ha a magyar hatóságok egyszer úgy döntenének, hogy elkapnak titeket és (minimum) örökre kitiltanának az összes stadionból, akkor csak meg kell venni ezeket a képeket. Itt van egy PA fotó arról, hogy fekete trikósok poharakkal dobálják Sterlinget. Ha kedvetek van, nézegethetitek az arcképeiteket.

Címkép: A PA egyik fotója