Stop! stop! stop!

Posted by

Karácsony Gergely
>A Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel petíciót indít, melynek célja emlékeztetni az embereket, hogy „akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot”. A petíció hírére a Facebookon reagált az egyik megszólított, Karácsony Gergely. Mint írta, szerinte „félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk”. Hozzátette, több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük, hogy ellenzékellenes kampányt indítanak „azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony, ha jól olvasom”.
Itt van Karácsony Facebook-bejegyzése:

„Ez igen, ez aztán a felelős kormányzás. Igaz, tényleg nagy a tét. Nekik is. Ők azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak. Mi meg Magyarország szabadságáért. Az előválasztás kitűnő alkalom arra, hogy megmutassuk, okkal féltik a hatalmukat, a kivagyi, pökhendi, mohó és önző uralkodásukat. Mert el fogjuk őket zavarni, és ez, a kormányváltás az előválasztáson kezdődik” – tette hozzá.

Kiegészítéseket is javasolt a Stop! kampányhoz.

Félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk. Több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük: ellenzékellenes kampányt indítanak azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony, ha jól olvasom. Ez igen, ez aztán a felelős kormányzás. Igaz, tényleg nagy a tét. Nekik is. Ők azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak. Mi meg Magyarország szabadságáért. Az előválasztás kitűnő alkalom arra, hogy megmutassuk, okkal féltik a hatalmukat, a kivagyi, pökhendi, mohó és önző uralkodásukat. Mert el fogjuk őket zavarni, és ez, a kormányváltás az előválasztáson kezdődik.

Addig, hadd javasoljak némi kiegészítést ehhez a stop-kampányhoz, hátha eszükbe jut, hogy ők vannak kormányon éppen, még egy kis ideig:
Stop áremelkedések!
Stop érzéketlen járványkezelés!
Stop a haverokat gazdagító gazdasági válságkezelés!
Stop ellopott nyugdíjvagyon!
Stop intézményes korrupció!
Stop lezüllesztett egészségügy!
Stop szétzilált közoktatás!
Stop Európa legmagasabb áfája!
Stop megalázóan alacsony minimálbér!
Stop Európa legszűkmarkúbb álláskeresési támogatása!
Stop autópályák kiárusítása!
Stop Tiborcz, stop Mészáros, stop fideszes oligarchák!
Stop Magyarország szuverenitásának kiárusítása Kínának és Oroszországnak!
Stop Magyarország kivezetése Európából!
Stop Orbán!
Címkép: Karácsony drMáriásnál