Összegyűjtött kommentjeim

Posted by
Szele Tamás
>Én nem tudom, de azt hiszem megtaláltam a Bölcsek Kövét, de ha azt nem, a Nagy Arkánumot, Jó, hát kis részét. Amolyan helyit, de működik.
Ugye, én vagy nyolc napja volens-nolens a tálib ügyekről írok. Fogok is, mert a valós események folyását semmiféle emberi érzelem meg nem szakíthatja. Azt nem hittem volna, hogy ebben a szegény kis országban akad legalább olyan ötszáz-ezer ember, aki nagyon szeretné, hogy egy közelebbről meg nem határozott sharia alapján levágják nekik a fejüket, ugyanis fogalmuk sincs arról, hogy a sharia jogelv és nem betűjog, ha az lenne, ők szenvednék meg, de az összes ilyen mind megtalált.
Túl azon, hogy miknek neveztek – a legenyhébb kifejezés is felülmúlja a legvadabb vámpírtörténetek rémképeit, bár azt az egyet eltalálták, hogy zsidó vagyok – a legtöbb támadás a hétfői írásom leadje, felvezetője miatt ért. Ugyanis abban valami olyasmi volt, hogy
“Afganisztánban lőttek a szabad sajtónak. De szó szerint”
Amúgy lőttek is. Fegyverekből.
Ilyen ostromot már rég láttam, szó szerint tömegek kommentelték, hogy takarodjak a sajtóból, ha lehet, az életből is, ha még az is lehet, végezzenek ők velem, ugyanis nézetük szerint szabad sajtó nem létezik.
Nézetem szerint pártoktól szabad sajtó igenis létezik.
Én nem fogok csiszlikekkel vitatkozni, akik ennének a májamból (idézet az egyik kommentből). Vagy meg kéne ölni mind, vagy el se kezdjük.
Rájöttem tehát a megoldásra:
“Szolgálati közlemény: a szabad sajtót létét tagadó, annak munkáját fikázó, azt amerikai zsoldosnak nevező hozzászólásokat a továbbiakban nem töröljük, hanem gyűjtjük, tanulmány céljából, és a lapnak tetszenek velük pénzt keresni innentől kezdve.”
Láss csodát: öt órája tettem ki, azóta egy szó sem jött a filiszteusoktól.
Mégis zsidó vagyok én…
Mokány, váradi és pesti magyar zsidó.