Oh, Du lieber Augustin!

Posted by
Szele Tamás
>Kedves elvtársak! (Néptársak, szociális testvéreim, proletárok. hittestvéreim, fáklyás pararasztok, hegyi mócok, kit zavar)
Ma Gusztus huszadika van, mely napon első királyunk, Szent Gusztáv ( Gizike, most ne), tehát Szent Gusztáv (Gizike, maga megbolondult? Majd utána, most beszédet mondok). Tehát Szent Gusztáv megalapította a Magyar Királyságon belül a NER-t. (Gizike, ez már fáj, nem is hittem, hogy ennyire vad tud lenni, később, később…) Mint mondtam, Szent Huszadik Gusztáv tehát megalapította. Ugye?
(Taps)
De nem tehette volna meg ezt az Egyház hathatós (Gizike, hány hatost dobtam az online kockajátékon, majd nézze meg) segítsége nélkül, így sikerült létrehozni a mindenképpent, hiszen szükségszerűségünk magyarsága. A konok és kérlelhetetlen, mert mi mindig. De főleg annak ellenére. Vagy főleg, mert sem! Esetleg, de mindenképp.
És akkor eljött a pillanat.
És választott a nemzet. Dehogy választott, lószart se választott.
Ámde mégis, és láthattuk nemzetünk sorsfordulóját, mikor mégse.
(Taps)
Gizike, mit tapsolnak ezek? Jó, mondom tovább.
Testvéreim, polgártársak, seggfejek!
Értsétek meg, hogy megint van!
De most akkora megint, hogy az már ezredéves. Seggfejeim, drága, szeretett seggfejeim, ti, akik hisztek a szeretet és összefogás erejében – képesek lennétek nem hinni ugyanebben?
Na, akkor ugye, hogy ugye.
Együtt elérjük.
Miénk a Magyar Valami!
(Gizike, értem, kösz, ilyent, beszéd közben csak a Rendőrakadémián. Ja, hogy sosem volt Huszadik Gusztáv? Mlyen okos maga, Gizike. Mindegy,)