Ragadozók

Posted by
Homonnay Gergely
> Perintfalvi Rita katolikus teológus, a Graz-i Egyetem oktatója. Itthon a rendszer ellenségének számít, és különösen büszke vagyok, hogy, a kereszténynek álcázott szélsőjobboldali portálon, a vasarnap.hu-n pár hete kettőnkről együtt hoztak le egy gyűlöletkeltő propagandaanyagot.
Ritának nemrégiben jelent meg egy igen nagy port kavart könyve, mely néhány, a Magyar Katolikus Egyház tagjai által elkövetett bűnt tárja az olvasó elé úgy, hogy az eddig elhallgattatott, megfélemlített, a szégyen gyötrelmét hurcoló áldozatokat szólaltatja meg.
Nem az egyház ellen íródott ez a könyv, hanem az egyházért. Szembesülni kell a bűnökkel, fel kell ezeket dolgozni, ki kell ezeket beszélni, mert csak így van esély a megtisztulásra.
Ha tehetitek, olvassátok el. A hatalmat birtokló ragadozók, és a nekik kiszolgáltatott prédák nemcsak a templomban, a plébánián, vagy az egyházi iskolákban vannak jelen: ott vannak a munkahelyeken, és nagyon sokszor a négy fal között is.
Perintfalvi Rita: Amire nincs bocsánat, szexuális ragadozók az egyházban, Kalligram Kiadó. A könyv megjelenés napjától a sikerlisták élén.
Én nem tudtam letenni.