Tüttő Kata a tengerben lovagolt

Posted by
Kiss Károly
>Igazán nem értem, bérelt egy lovat és a vízbe is bementek.
Mint itthon, esetleg, egy tóban, vagy folyón.
Esetleg, akkor az én unokám is, “soha többet baloldalt” megítélés alá esik, mert Horvátországban ugyanezt csinálta……?!
Ez most visszavágás a yachtos lebukásokért?
Micsoda “érdemi” összevetés…….
Ott sem a yachtozáson volt a hangsúly, hanem a méregdrága és szuper-luxus hajóról, amit, van magyar, aki meg tud venni, bérelni tudja, vendégül tudja látni, pont azokat a politikai vezetőket (vagy pl. ; saját repülővel utaztatni), akiknek segítségével minden pályázatot meg lehet nyerni, akár magyar, akár EU-s!….!
Persze, ha a demokratikus ellenzék, benne a baloldal is, tehát az ÖSZZEFOGÁS lesz hatalmon, ami biztosnak látszik 2022-ben, akkor is lesznek vagyoni külömbségek.
Akkor is lehetnek különbségek az üdülések minősége, és értéke között.
De a cél az, hogy ezt a pihenési formát SOKKAL TÖBBEN “engedhessék meg” maguknak, mint az utóbbi évtizedben, különöse az utóbbi években, megtehetik.
Az nem lehet, hogy egy százaléknyian az égi magasságokban, pöffeszkedve (szerintem, ráadásul elég primitíven) éljenek, utánuk, egy széles üres tér következzen, majd egy relatív szük, felső középréteg jön (akikről itthon sokan azt hiszik – jellemzően a rétegben élők maguk is -, hogy ők a felső réteg), majd az alsó, széles közpréteg, akiket közép-átlagnak is hívnak, ezt követi az alsó réteg, amelyhez a lakosság, legalább negyven százaléka tartozik, benne a magukat még éppen “fenntartani tudó” réteg, a márók holnapra élők, és a létezők rétege….
Az utóksó 40%, már a szegénységbe tartozik, ráadásul a nagytöbbsége, mély-szegenységbe!
Ezen kell változtatni!
Az összefogott pártok, legalább is a leírt programjaik szerint, látják a problémát (nekem, személy szerint, Karácsonyéknál tetszik ez a legjobban), és szerintem mindenki az országunk, benne, különösen a lemaradt rétegek fekemelkedését, tűzte ki célul.
Ezért is kell az új rendszerváltás, 2022-ben!
Tűttő Kata pedig, ha az üdülési boldogságában fotót tesz fel élményéről az internetre, azt később ne vegye le, mégha a fidess (Orbán) fizetett trolljai támadják is!
Mert azt szeretnénk, hogy az emberek többsége ilyen, vagy hasonló más, üdülési lehetőségekben részesülhessenek a jövőben!