Szivárványattack

Posted by

Kert Attila

* * * korhatáros tartalom!! ***
A Jóisten most vagy nagyon berágott, vagy bedőlt Hamiltonnak, vagy nem tudom, mi van, de ami az elmúlt napokban történik, az egészen elképesztő. Vasárnap órákon keresztül, gyakorlatilag tíz percenként tűnt fel egy szivárvány a legváratlanabb helyeken.
Ugyanez ma is folyatódott.
Nyilvánvaló provokáció. Melegpropaganda.
Az egyik balatoni strandon a vízben békésen csókolódzó egészséges fiatal pár tagjai percek alatt elhidegültek egymástól. A büfében söröző nyálcsorgató pocakos apukák egyik pillanatról a másikra vesztették el az érdeklődésüket a szilikonbetétes, monokinis csajok iránt és kezdték egymás szőrös hasát bámulni vágyakozva.
Két alsótagozatosnak tűnő kislány a szemem láttára hisztériás rohamban tört ki, rángatóztak és ordítva követelték, hogy operálják át őket Németh Szilárddá.
Válságos percek voltak.
Azokban a pillanatokban úgy éreztem, még egy bátor, Varga Judit-féle kemény kiállás sem mentheti meg a szuverenitásunkat. Végül a kollektív bölcsesség segített. Csak egy gyorsan megszervezett és határozottan lebonyolított népszavazással tudtuk megvédeni – ideig óráig! – a szuverenitásunkat és a gyerekeket. (Azt mondanom sem kell, hogy a vízben közben a vihar rég elsodorta a rózsaszīn pónilovas és szürke pagazusos matracokat.)
Azt tanácsolom, ti is legyetek nagyon óvatosak! Ilyen időkben semmiképp se engedjétek utcára a gyerekeket. De a legjobb az lenne, ha a népszavazásig otthon tudnának maradni.
Együtt sikerülni fog!