16 éven felülieknek

Posted by

Lendvai Ildikó

Úgy látom, a biztonság kedvéért szinte minden reklámszünet elején kiírják a “16 éven aluliaknak nem ajánlott” feliratot, ami nem könnyíti meg a családi tévénézéseket.
A jelek szerint az én erotikus fantáziám a kor előrehaladtával meglehetősen lepusztult. Ugyanis már fél órája azon töprengek, hol lelhető fel a gyerekmegrontó bűnös szexualitás abban a ma esti hosszú reklámblokkban, amelyben a következő hirdetések szerepeltek: benzinkút, bébipelenka, grillfelszerelés, tusfürdő, derékfájást csillapító szer, Rama margarin, Suzuki gépkocsi, szállásfoglalási oldal, gyógynövényes fogkrém, lábgomba elleni kenőcs, szemcsepp, leértékelt szabadidőruha, hasmenés elleni gyógyszer, fokhagymás szósz.
Végül csak megfejtettem. Van egy pasi, aki annak ellenére szexuális kalandokra vágyik, hogy szerencsétlent ezer nyavalya sújtja. A randevú előtt bekeni a fájós derekát és a gombás lábát, becsöpögteti a szemcseppet, beveszi a tablettát a hasmenése ellen. Ha esetleg nem hatna, a biztonság kedvéért visz magával pelenkát is. Foglal maguknak szobát a szálláskereső oldalon, felveszi a sikkes szabadidős mackónaciját. Beül a Suzukijába, megtankol a benzinkútnál.
A szobában a barátnőt kissé koszosnak találja, ezért beküldi a fürdőbe tisztálkodni a tusfürdővel és a gyógynövényes fogkrémmel. Ezután perverzióinak megfelelően a pucér nőt bekeni margarinnal és fokhagymaszósszal. Mindezt a grillrácson, hogy ne kenje össze a szállodai lepedőt. (Fene a gusztusát, de még mindig jobb ugyebár, mintha átoperáltatná magát.)
Ezután következne a csintalankodás, de azt már nem mutatják, mert ahhoz nem 16, hanem 18 év feletti jelzés kellene.
Pedig kívácsi lettem volna a nőre, akinek pont ez a vaksi, rozoga, gombás lábú, hasmenéses, perverz alak a zsánere.