Győztes ország

Posted by
Kolozsváros
“Most nem Orbán Viktor, hanem Szijjártó Péter vonult be a Kossuth rádió reggeli műsorába, ahol is elmondta, hogy Brüsszel már megint minket támad, de ez nem számít, hiszen mi győztesek vagyunk, egyszerűen erre ítéltettünk. Tegyen bármit is Soros György az unión keresztül, a magyar emberek ezzel meg fognak küzdeni, hiszen olyan nagyszerű vezetőjük van, mint Orbán Viktor, aki szem előtt tartja a szuverenitásunkat, a múltunkat és a küzdeni akarásunkat.
A háborús retorika eddig is bejött Orbánnak, ezért próbálkozik most is ezzel, hiszen el kell terelnie a figyelmet a Fudan és a Pegasus ügyeiről, amelyek megrengették a Fideszt. Előálltak egy olyan történettel, aminek egyszerűen nincs is alapja, de mivel erre már szüksége sincs Orbánnak, ezért meg sem próbál úgy tenni, mintha rendelkezne ilyennel.
Általánosságban beszélnek nemváltoztató műtétek propagálásáról hazai iskolákban, miközben senki sem tud egyetlen ilyen iskolát sem megnevezni, mint ahogy olyat sem, ahol a homoszexualitást népszerűsítenék. Ezek mesék, kitalált hazugságok, amivel megpróbálják feltüzelni a szavazóikat, akiknek egyébként fogalmuk sincs, hogy miért kell most épp az LMBT közösség tagjait gyűlölni. Jól megvoltak ők a menekültek elleni gyűlölettel is, most megvannak zavarodva, hiszen nem tudják, kit kell jobban gyűlölni, pláne miért. Ez egyébként a tegnapi Prideon is megmutatkozott, mivel Baranyi Krisztina információ szerint legalább 30 000 ember csatlakozott a felvonuláshoz, és 80 körüli ellentüntető volt jelen.”
Facebook