Nem adhatnak mást, csak mi lényegük

Posted by
Kőhidi Imre
>Az jár a fejemben, mekkora a hűhó a Pegazus (izraeli) szoftver használata körül? Mintha sosem történt volna hasonló kies hazánkban. Pedig de.
Amikor az UD ZRt. vezetője volt a most migráns szakos elmeroggyant, reszkető fejű dr. Bakondi György veszprémi ügyvéd, állami vonalakat hallgattak le, derítettek fel kapcsolatrendszereket, államigazgatási eljárások dokumentumait szerezték meg, és olyan szintű disznóságokat tettek, hogy a végtelenül ostoba Demeter Ervinnek és dr. Kövér Lászlónak kellett port hinteni a nagyközönség szemébe, az elrendelt vizsgálatok pedig a világon semmi eredményre nem vezettek. Noha volt ott csámcsogni való bőven: Csányi Sándor embere kért személyesen megrendelést a bankelnöktől, dr. Dávid Ibolya is áldozatként került elő, mint ellenzéki párt miniszterelnök jelöltje.
Korábban egy Földi László nevezetű személy másol ki file-okat (államtitkokat) egy másik szervezetben gyűlt operatív anyagokról, és juttatja el egy ellenzéki párthoz, amiből az ukrán-román-magyar hármashatár környéki szervezett bűnözés adataiból csak az az egy cégtemető hiányzik, amit Kisvárda egy ügyvédje üzemeltet, százával tüntetve el az adóhatóságok elől ukrajnai, stb. cégeket. Földit a bíróság elítéli, O1G-től kap egy sok-sok milliárd/év forgalmú DEFEND pénzszállító, titkos szolgálati céget.
Most olyan fantasztikus, bíróság által ítéletben hazugságnak minősített ügyekkel nem is jövök elő, ahol valami Deutsch jó édes anyukájának még a neve is kiderül, mert minden eset egy irányba mutat. A lehallgatás ennek a “demokratikus” bagázsnak nem a kisiklása, hanem a LÉNYEGE. Tudjunk róla, az. Bármit tesznek, törvény nem korlátozza gazemberségeiket. Megszegik. Hasonló korlátlan jogköre utoljára a Gestaponak és a KGB-nek volt.