“Véget vetünk a pávatáncnak” – Dobrev Klára az Unióhoz fordul

Posted by

Dobrev Klára
>Levélben fordultam az Európai Unió vezetőihez: a Tanács, a Bizottság és a Parlament elnökéhez. Azt indítványoztam, hogy az Európai Unió integritása védelmében ellenőrizzék, hogy kinek van feltelepítve mobileszközére a Pegasus. És ha találnak ilyet, vizsgálják ki, ki telepítette fel azokat és milyen célból!

Egy erős Európa meg tudja védeni a polgárait, akár azok saját korrupt, diktatórikus kormányával szemben is. Erről szól az Orbáni korrupció elleni fellépés, hogy a támogatások végül a magyar emberekhez kerüljenek.

Most is szükségünk van erős Európára. Meg kell védeni a magyar embereket az Orbáni önkénytől. Attól a politikától, amit eddig csak fehérorosz, vagy afrikai diktatúrákban láttunk.

Ezért azt is szorgalmaztam, hogy tárgyalják meg az Pegasus-ügyet, és annak összefüggéseit a magyarországi jogállamisággal. Véget vetünk a pávatáncnak, az európai értékek teljes felrúgásának!

Az Európai Unió vezetőinek, a magyarországi ellenzéknek, benne a Demokratikus Koalíciónak, ugyanaz a feladata: együtt védjük meg a magyarokat a zsarnoktól!