Mert megérdemlik

Posted by
 Kaltenbach Jenő
Aligha vitathatò, hogy a Jurák Kata félék meg a Pesti (prosti) Srácok Fidesz, azaz kormányközeliek így “szakrális örvendezésük” a Nyugat Euròpa jelentős részét sùjtò természeti katasztròfa felett Orbánék folyamatos EU gyalázásának szerves része.
Most azonban, miután korábbi elhatározásom dacára, vitába keveredetem egy másik fidesztrollal megvilágosodtam, amit csak azért említek mert ő aljasságban a fentiekhez képest is innovatív. Szerinte ugyanis nincs mit csodálkozni a kárörvedőkön, azaz az jogos, mert a nyugat kizsákmányol bennünket, így az a legkevesebb, hogy az ezen felháborodò “hazafiak” örülnek az ellenség baján.
Aha, na erre eddig nem gondoltam.
Szòval nem mi könyörögtünk évekig, hogy csatlakozhassunk az EU-hoz és nem éppen a minap hangsùlyozta a “legnagyobb hazafi”, Kövér et., hogy mi aztán ki nem lépünk az EU-bòl mindaddig amíg az magátòl össze nem omlik. Igaz ezt nyilván a világért sem azért mondta, mert azért mégiscsak haszonélvezői vagyunk, hanem azért mert ez felel meg a magyar tradíciònak. Mi eddig is mindig kitartottunk a vesztes mellett a végsőkig.
Ez ám az innováciò és az egyidejű tradíciò tisztelet tökéletes összhangja és egyben pártunk és kormányunk sikerének titka. Na ezt csinálja utánunk Brüsszel, ha tudja!
Címkép: Economist