Dunakanyari konzultáció

Posted by

Mi legyen majd Hatvanpusztával?
Ebben a pillanatban is turbófokozaton égetik a Pilisben és a Dunakanyarban élők adóját Orbán hatvanpusztai uradalmának építkezésén. Ideje megszavazni, mire használjuk majd a tízmilliárdos birtokot, ha végre meglesz az elszámoltatás! Ezt kérdezte a térség lakóitól az Ez a lényeg nevű internetes oldal.
Orbán és csicskái most még magukénak érzik Magyarország teljes vagyonát, de az elszámoltatás nem maradhat el a 2022-es választások után.
Épp ilyen dolog a nagyjából 10 milliárd forintnyi pénzünkből épülő, megalomán Orbán-uradalom. Az ország elsőszámú urizáló pulykakasa azonban nem sokáig élvezheti majd a 6700 négyzetmételes palotát. Tervezzük meg együtt most, mire volna a legjobb felhasználni, ha már úgyis megépítették!

1. Börtön a fideszeseknek

Bizonyára szokatlan lesz, hogy itt nem lesznek luxuskörülmények és egymás seggét sem lesz módjuk nyelvvel tisztán tartani, de spórolni kell a hellyel: az elmúlt 12 évben túl sok fideszes mutatta meg a legrosszabb arcát; mind el kell férniük.

2. Szuperkórház a soha meg nem épült helyett

A kormány 2015 óta nyomja a szöveget, hogy szuperkórházakat húznak föl itt, ott, vagy amott. Legyünk nagyvonalúak, mondjuk azt, hogy hatvanpusztán épült meg, csak még nem tudják, hogy az lesz az. Az összeomlás szélén álló egészségügy kiválóan tudná hasznosítani a területet!

3. Korrupcióellenes központ

2010 óta dübörög a NER-nek keresztelt fideszes maffia, ami Magyarországot európa korrupciós listájának élmezőnyébe repítette. Lesz minek utánajárni, és kimódolni, hogy soha többé ne lehessen ennyire pofátlanul fejni a magyarokat.

4. Orbán legnagyobb bűneinek emléket állító múzeum

A Fidesz egyre súlyosbodó uralma alatt annyi embertelen tettet hajtott végre, hogy kurátor legyen a talpán, aki ki tudja válogatni akár csak a 100 legfontosabbat. Külön szárnyat érdemelnek a járványkezelés bűnei a tudatosan veszélyeztetett emberéletek miatt.

5. Papírhulladék újrahasznosító telep

Kössük össze a kellemeset a hasznossal: daráljuk be a fideszes plakátokatnemzeti konzultációs íveket és mindazt a tengernyi papírszemetet, amit a propagandagépezetük megtermelt. Újrahasznosítva évtizedekig elég lesz az iskolába járó gyerekek füzeteire és rajzlapjaira.

Persze semmiképpen sem fogunk megfeledkezni Hadházy Sándor képviselőről és gerinctelen társairól: bármelyik fenti intézményben nagy szükség lesz takarítókra. Ennyi év hazudozás után bizonyára jót fog tenni a jellemének némi valódi munka!

Itt az ideje szavazni! Mi legyen a hatvanpusztai birtokból a választások után? Írd meg a Facebookon.