Közlemény Bödőcs T. és drMáriás találkozójáról

Posted by
Bödőcs Tibor drMáriás műtermében! drMáriás beszámolója.
Bödőcs Tibor, korunk egyik legnagyszerűbb magyar írója és legkiválóbb humoristája ajándékpéldányt hozott legújabb kötetéből, majd a Művészeti konzultáció című album társszerzőjeként kapott egyet cserébe drMáriástól.
A két szerző a Rögtönítélő Kortársművészeti Protokoll jegyében kölcsönösen dedikált, tisztelgett, majd egy Putyin sótartó rituális megsimogatását követően kötetet cserélt egymással kijelentetve, hogy még soha kölcsönös kapcsolataik nem voltak olyan jók, mint most, s hogy remélik további együttműködésük kibontakozását.
Orbán és Áder megkeresztelik Ferenc pápát. DrMáriás

Bödőcs Úr elmondta még, hogy legújabb kötete hamarosan nyomdába kerül a Helikon kiadó és az albumban ugyancsak társszerző Szász Zsolt kiadóvezető közreműködésével, míg drMáriás megjegyezte, hogy albuma, amelyről még senki nem írt recenziót, ennek ellenére igen fogy, még kapható ugyan az Örkény Könyvesboltban, az Írók Boltjában és egyebütt, de mivel van, aki tizesével vásárolja, így jobb ha bebiztosítja magát az, aki szeretne belőle példányt magának.

A szerzők örömteli bilaterális megállapodásukat követően jókat koccintottak, majd egy remek ebéd elköltésével tették kerekké sikeres munkanapjukat.
Fotók: Máriás Csilla