A fokos hete

Posted by

 

Bolgár György
>Azt állította Orbán Viktor (a Kossuth rádióban a melegellenes magyar törvény miatt az uniós csúcson kirobbant vitáról), hogy „erős estém volt, és durva támadásoknak voltam kitéve, de mindenkit megnyugtathatok, hogy senkinek nem maradtam adósa. Ugyan fokost bevinni nem lehet, de mindenki pontosan megkapta azt, ami járt neki”.
Ezzel szemben a tény az, hogy sajnos ezek szerint mégsem kapta meg, mert ha ezekbe a nyugati, gyarmatosító übermenschekbe (O. V. szíves közlése) valóban bele kellene vágni ezt a régi harci eszközt, akkor nem elég erről csak beszélni. Koki és saller után jöjjön a magyar fokos! Le a nyugati gyarmattartókkal, éljen a magyar szabadság, védjen meg minket és a homoszexuálisokat Orbán Viktor!

Azt is állította Orbán (szintén a brüsszeli csúcson történtekről), hogy azért foglalkozik a magyar pedofil-ellenes törvény a gyerekek szexuális nevelésével, mert „a gyerek, az nem magánügy”.
Ezzel szemben ugyanő ugyanott úgy folytatta, hogy az iskolákban azért ne tartsanak szexuális felvilágosítást, a tömegkommunikációban pedig azért korlátozzák az ilyen jellegű tartalmat, mert a gyerek nevelése a szülőre tartozik. Most akkor tessék már eldönteni, hogy magánügy vagy nem magánügy, a szülőre tartozik-e vagy az államra. Esetleg kizárólag Orbán Viktorra.

Azt állította Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (a Telexnek), hogy „a megvalósult homoszexualitás hasonlóan súlyos bűn, mint mondjuk a bigámia vagy a házasságtörés”. Ezzel szemben a tény az, hogy a Büntető Törvénykönyv szerint „aki házasságának fennállása alatt újabb házasságot köt, vagy aki házas személlyel házasságot köt, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető”. Lehet, hogy már készül a törvény a megvalósult homoszexuális aktus büntethetőségéről is? Persze csakis az elvi homoszexualitás teljes megvédése érdekében. Ja, igen: a sötétben bujkáló házasságtörők is reszkessenek!

Azt is állította Semjén, hogy „nem lelkesednék érte, de tudomásul venném, ha lenne homoszexuális kormánytag, vagy aki például bigámiában él”.
Ezzel szemben a tény az, hogy nem elég nem lelkesedni, ugyanis a bűnöket kíméletlenül elítélő kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettesnek ilyen esetben kötelessége lenne feljelentést tenni a bigámiában élő miniszter ellen. Persze addig sem ártana, ha tudná, miről beszél.

Azt állította Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára (a Magyar Nemzetben), hogy adóterrorra készül a baloldal választási győzelme esetén. Szerinte a Gyurcsány-kormány idején alig jöttek Magyarországra külföldi befektetők, alig volt munkahelyteremtés, és ebben nagy szerepe volt a magas adóknak.
Ezzel szemben a tény az, hogy a világgazdasági válság előtti évben, 2008-ban Magyarországra 6,4 milliárd dollárnyi külföldi tőke érkezett, míg a legutóbbi válság előtti évben, 2019-ben csak 5,2 milliárd. Ahhoz képest, hogy most valóban jóval kevesebb adót kell fizetniük a külföldi vállalatoknak, a kormány pedig sokkal nagyobb befektetési támogatást ad nekik, nem valami nagy eredmény. Képzelem, mi lesz, ha majd jön az „adóterror”. 

Megjelent a Népszava Vélemény rovatában és az Új Hétben

Címkép: Halász Géza