Sinopharm-migránsok

Posted by

Rambo
>Nem kétséges, hogy akik eddig hazárdjátékról beszéltek, azok tévednek. Valójában oroszrulett ez, méghozzá a rosszabb fajta. Az hogy a Fidesz összeomlik akkor ha felrobban a bomba a kisebb probléma, a nagyobb az hogy ez esmberéletekbe kerülhet. Még ha megússzák akkor is azt kell mondanom, hogy önmagában ez a tény alkalmatlanná teszik Orbánékat a kormányzásra. Náluk nem a tudás hiányzik a jó kormányzáshoz, hanem olyna erkölcsi fogyatékossággal kűzdenek, amit nem tudnak überelni.

Persze eddig serencséjük volt, de ha omlik, akkor minden omlani fog. Ugyanis most drámai információ látott napvilágot: A Videoton cégcsoport a Covid-járvány kitörése óta nagy hangsúlyt fektet a járvány elleni küzdelemre ezért a cég költségére az ellenanyag mérésében kezdtek – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Sinkó Ottó, a Videoton társ-vezérigazgatója. Az ellenanyag-tesztek eredménye alapján elmondható, hogy az összes vizsgált vakcina – Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik – elindította az antitestek termelését kortól függetlenül, kivéve a kínai Sinopharm oltását – osztotta meg Sinkó a Videoton dolgozói körében végzett önkéntes vizsgálatok eredményét. A Sinopharm oltása után a 60 évesek és a náluk idősebbek egyharmada esetében nem volt kimutatható ellenanyag szint – hangsúlyozta Sinkó.

Emlékeztető a kormány elsősorban a 60 év felettiek körében eröltette a kínai vakcinákat. Most azonban – a Videoton vizsgálat alapján – könnyen lehet hogy a beoltottak egyharmadánál semmiféle védelem nem alakult ki. Ez pedig katasztrófális következményekkel járhat. És az is egyre nyilvánvalóbb, hogy az ezzel a bakcinával beoltottak nem utazhatnak Európában. Magyar migránsok kúsznak majd át az osztrák határon.