Ha majd a jognak asztalánál…

Posted by
Zelki János
Mai hír: „Még nincs bejegyezve az alapítvány, amelyiknek átjátszották a Mezőhegyesi Ménesbirtokot” (Magyar Narancs)
Mire itt hatalomváltás lesz, az ő magántulajdonukba kerül minden, különféle jogi panipulációkkal. Bankok, földek, bányák, kastélyok, szállodák, autópályák, víz-, gáz- és áramszolgáltatás, egyetemek, színházak, filmgyárak, minden. Nem szólva az orbitális csalásokkal, közpénzből szerzett és külföldi bankokban – strómanok nevére – elhelyezett dollármilliárdokról. Ráadásul, a sok évre előre kinevezett bábjaik révén, ők diszponálnak továbbra is az ügyészség, a rendőrség, az alkotmánybíróság, az adóhivatal stb. fölött.
Ha az új kormány a NER-alkotmányra mutogatva azzal jön majd, hogy lássuk be, törvényesen nem lehet visszaszerezni a lopott holmit, nem lehet leváltani a legfontosabb hivatalokat irányító bűnözőket, és hogy mi nem olyanok vagyunk, mint ők, meg hogy induljunk tiszta lappal, előre tekintsünk, ne a múltba, temessük be a lövészárkokat, ilyenek, akkor ez a mostani összellenzéki nekibuzdulás és ígérgetés egy perc alatt szemfényvesztéssé, hazugsággá válik visszamenőleg. És fél éven belül újra Orbán Viktor a miniszterelnök.
Szóval, tessék egy jogászokból, könyvelőkből, adószakértőkből álló csapatot verbuválni. A szakemberek játszva megtalálják majd a szépen lepapírozott ügyletek mögött a visszaéléseket, korrupciókat és csalásokat. Ezek kivizsgálásáig pedig le kell foglalni a gyanúval illetett vagyonokat, magánalapítványokat, zárolni kell a csókosok nevén szereplő bankszámlákat, felfüggeszteni állásukból a bűnpártoló főhivatalnokokat. Majd szépen, akkurátusan, nemzetközi jogászbizottság bevonásával, bíróság előtt számon kérni rajtuk minden egyes jogsértésüket. Különben hiába minden, ez az ország örökre eltűnik a fertőben, disznók dagonyáznak benne az idők végeztéig.