Orbán vereségre készül, ezért csomagol

Posted by

Dobrev Klára
>Nagyon úgy fest, hogyOrbán Viktor 2022-ben vereségre készül, ezért elkezdett csomagolni. Minden azzal kezdődött, hogy magánalapítványokba szervezték ki a magyar egyetemeket, hogy a mindenkori kormánynak többé ne legyen majd beleszólása a működésükbe. Vittek egyetemeket, részvényeket, ingatlanokat és kikötőket, ezek pedig abban a pillanatban elvesztették közvagyon jellegüket, hogy ingyen odaadták őket pár fideszes magánalapítványnak. Ez azonban nem volt elég.
Az elmúlt napokban újabb magánalapítványt hoztak létre, kifejezetten a kínai kommunista egyetemnek, valamint bejelentették, hogy 35 évre magáncégek kezébe fogják adni az autópályáinkat is, Mészáros Lőrinc, esetleg kínai cégek kezébe. Ez azt jelenti, hogy amikor 2022 áprilisában Orbán Viktor elveszíti az országgyűlési választást, a Magyar Állam tulajdonában nem lesznek sem egyetemek, sem autópályák, és ki tudja, hogy még mi mindennel akarják ugyanezt tenni.
Ha azt hiszik, hogy pár salátatörvénnyel Mészáros Lőrinc és pár fideszes alapítvány nevére írathatják az egész országot, akkor óriásit tévednek. Alábecsülnek engem, alábecsülnek minket, és alábecsülik a magyar népet is. Mert ami a magyaroké volt eddig, amit a magyarok pénzéből építettek és tartottak fenn eddig, az a magyaroké lesz azután is, hogy véget ér az Orbán-rendszer. Ha én leszek a miniszterelnök, akkor egyetlen tollvonással fogjuk visszavenni, amit a Fidesz a vereségre készülve elvett a magyaroktól.