Van még két éve?

Posted by

Csizmadia Sándor
>Ügyes politikus is követhet el hibát!….Miután Orbán Viktor megállapította és a felszabadulás élményét átélő magyar lakossággal a Kossuth rádión keresztül közölte, hogy a covid-járvány 3. hulláma lényegében kimúlt, a jó gazda mindenre kiterjedő gondosságával körbe hordta a szemét az európai uniós horizonton, s rövid szemlélődés után egyedüli európai vezetőként észrevette, hogy “Európa szinte valamennyi kapujánál illegális migrások dorombolnak és dörömbölnek”.
Az elrettentő látvány hatására gyorsan meghozott egy európai horizontú döntést: 2 évig az illegális migránsok mellett a legálisak sem léphetnek be az EU területére!!(Nem vagyok benne biztos, hogy valamennyi EU-s vezető azonnal felfogja a tét nagyságát, ezért – mint mindig – fel kell készülnünk egy Magyarország elleni támadásra!)….
A magyar embereknek már nem szokatlan, hogy egy nyugalmi helyzet nagyon rövid időtartamú Magyarországon, mert folyamatosan újabb és újabb elhárító csaták kezdődnek Orbán Viktor irányításával, aki most is megerősíti a magyarokat, hogy megvédi őket a koronavírussal esetleg megfertőzött vagy megfertőződő legális bevándorlóktól..
A miniszterelnök idén még nem kampányol, ám jövőre választások lesznek, és ahhoz, hogy ne lépjenek az EU területére migránsok 2 évig, úgy gondolja, hogy neki továbbra is “vadászlesen” kell maradnia miniszterelnökként…