Orbán Viktor jövőt épít

Posted by

Kaltenbach Jenő

>A jövő(?) Orbán nem demokrata. Ebben mondjuk semmi ùj nincs, viszont semmit nem bíz a véletlenre, igaz ez is régòta tudott. Alapos ember, na.
Most például nem igazán bízik abban, hogy csak ùgy elcsalhatò a választás, ezért az esetleges, átmeneti, vereségre is fel kell készülni. Azt meg ùgy lehet, hogy a választásokig olyan intézkedés sorozatot kell bevezetni, amelynek eredményeként al netán győztes ellenzék lehetetlen helyzetbe kerüljön. Azaz nemcsak a kassza lenne üres, hanem szinte minden lényeges ki lenne szervezve a majdani kormány alòl, amelynek tagjai majd bárhová néznek minden honnan Orbán egy hű vazallusa néz vissza rájuk.
Így aztán szegényeknek rövid idő után be kell majd látniuk, hogy a nagy stratéga ellen semmi esélyük, így petíciòt küldenek hozzá Felcsùtra és megkérik, hogy kegyeskedjen visszavenni a kormányzást.
Ő pedig, a kebelében hangosan dobogò honfiùi szív parancsának engedelmeskedve meg is teszi.
Első intézkedésével ùj Alkotmányt hirdet, amely feltámasztja a király nélküli királyság haladò hagyományát, amelynek a nagy elődhöz, Horthyhoz hasonlòan ő lesz az örökös kormányzòja.
Amen!