Homofòbia ura Kipcsakija felé halad

Posted by
Kaltenbach Jenő
>A 130 egynéhány lelkiismeretet nem ismerő szolga (plusz a “segédcsapat”) természetesen teljesítette Homofòbia urának parancsát és megszavazott egy ùjabb aljasságot, amely ùjra, immár sokadszor, kiváltja a civilizált világ megvetését.
Ez utòbbi persze egyáltalán nem zavarja Homofòbia urát, sőt kifejezetten élvezi, miután pontosan ez a cél. Minden áron ki kell szakítani ugyanis az országot a civilizált világbòl, de ez, az ő legnagyobb sajnálatára, nem megy egy lépésben, mert “hőn szeretett” népe még nincs eléggé megdolgozva, így csak òvatosan, lépésről lépésre lehet haladni kelet, az igéret földje, Kipcsakija felé.
Igen, ígéret ez neki, Homofòbia fejedelmének, amely arròl szòl, hogy örökös királyságot nyerhet ha sikerül, olyant amely még az utòdaira is kiterjed. I. Viktort I. Gazsi követheti a trònon és aztán az utòdok végeláthatatlan sora az idők végezetéig.
“Nagy, nemes” cél ez, és elnézve az ország egyre romlò mentális állapotát sajna nem is tűnik olybá, hogy az csak Homofòbia urának beteges fantáziájában valòság.
Vagy még is lesz feltámadás??