Kirázták Mészáros Lőrinc volt feleségének zsebét

Posted by

Mészáros Lőrinc csak egy stróman, minden Orbán Viktoré, ami a nevén van – állítja az Amerikai Népszava. Ez már kiderült akkor is, amikor a többi strómanok beadták szépen, önként a “nemzetstratégiai” sajtóalapítványba azt, ami a nevükön volt, de elég jól kiforgatták Simicskát is, aztán Vajna Tímea víg özvegyet és legutóbb Mészárosnét. Orbán megengedi az urizálást, magánrepülőzést, yachtozást, de ha ő úgy akarja, azonnal vége a nagyvilági élet minden dubaji szépségének, amit az ő pénzén folytatnak.
Így járt Mészárosné Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc felesége is, aki saját jogán és nevén is stróman volt. Mint azt a sajtó hírül adta, miután Kelemen Beatrix mintakeresztény házassága egy mintakeresztény válással véget ért, és  egycsapásra megszabadult egy 100 milliárdos vagyon gondjától. (A százmilliárdos nagyságrendű állami megrendelésekkel kitömött építőipari cégeket összefogó Mészáros Építőipari Holding negyedét még tavaly vehette át exférje, májusban pedig már a család tőzsdén kívüli érdekeltségeinek nagy részét tulajdonló Talentis Group is kizárólag Mészáros Lőrinc kezében volt. Utóbbinak korábban a felét birtokolta Mészárosné Kelemen Beatrix.)
A NER unortodox eseteinek egyik legcsodálatosabbika, hogy itt fordítva áramolnak a pénzek, mint mások esetében, válás után. Váláskor általában a feleség távozik egy hatalmas összeggel, amit a férje fizet neki. Itt a feleség pénzét nyúlják le. Itt a hoppon maradt asszonyt semmizik ki, veszik el tőle, amije volt, és még csendben is kell maradnia, mert eddig sem az övé volt semmi. Ha csendben marad, hagynak nála “tisztes” megélhetésre való konyhapénzt.  De itt is látszik, hogy a belső körből kihulló embereket fejük tetejére állítják, és kirázzák a zsebeiket.