Londonban letartóztattak egy férfit egy magyar nő meggyilkolásának vádjával

Posted by

Egy korábbi nyilatkozatában Neil John, a Met Police nyomozó főfelügyelője a következőket mondta: “Rendőreink fáradhatatlanul dolgoznak Agnes felkutatásán, akit már 10 napja nem láttak és nem hallottak felőle. Agnes biztonsága miatt komoly aggodalomra ad okot, és elsődleges feladatunk, hogy minél hamarabb megtaláljuk.
A letartóztatást követően ma széles körű házkutatásokat tartunk a Park Royal és a Holland Park területén, és továbbra is minden nyomozati lehetőséget kihasználunk, hogy világos képet alkossunk a nő mozgásáról.”Minden lehetséges nyomot követünk, és arra kérjük a lakosságot, hogy segítse munkánkat.”Ha esetleg látták Agnest, vagy bármilyen információval rendelkeznek az elmúlt 10 napban történt hollétéről, kérjük, lépjenek kapcsolatba a rendőrséggel. A Met Police felhívást intézett a lakossághoz, hogy jelentkezzenek, ha látnak vagy láttak bármi gyanúsat, ami szerintük releváns lehet.

Neculai Paizan, 63, was arrested on Tuesday in connection with the disappearance of Ms Akom (pictured) and has now been charged with her murder