Döglött hintalónak a kockacukor?

Posted by

Szürkenyúl
>Igen tisztelt ellenzéki képviselő urak és hölgyek! Szíves engedelmükkel egy aprócska kérdésem van. Igaz, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de mivel én is választó vagyok, ráadásul Önökre szavaztam, úgy gondolom jogom van kérdezni.
Mit értek el megválasztásuk óta az országgyűlésben? Nem kell vesződni a válasszal, megmondom én! Semmit! Mert eleve nem is volt rá lehetőségük!
Addig, amíg csak az illegitim parlamentben vitatkozgatnak, arcoskodnak, semmi sem fog változni! Elérni semmit nem értek el a választások óta, sőt, beleszólásuk sincs semmibe. Ha mégis keményen beleszólnak egy vitába, akkor meg az elmeháborodott bajusz kioszt néhány milliós büntetést. Az egész annyit ér, mint döglött hintalónak a kockacukor!
Az egész ott lett elszúrva, hogy a nyilvánvaló választási csalások után beültek a padokba, legitimálva ezzel a választásokat, és egyben a parlamenti demokráciát is.
A Fidesz vezette, jogtalanul működő országgyűlés és a bátor embereknek hazudott gyülekezet közben, az országban elérhető béremelésekhez, a nyugdíjak emeléséhez viszonyítva, brutálisan megemelte a képviselői fizetéseket. Jó döntés volt, mert ez is maradásra bírta önöket. Játszák kisded játékaikat, minden eredmény nélkül! Az országot az önök közreműködésével már teljesen kirabolta, eladósította Orbán és bűnszervezete. Mi értelme van így ellenzékről beszélni? Semmi!
Az oroszok, kínaiak gyarmata lettünk, a nemzeti vagyon ellopva, alapítványokban, tavainkhoz már lassan pénzért sem mehetünk oda, az uniós pénzek lenyúlása már nemzeti sport. (Sajnos az EU sem tudja, vagy nem akarja megállítani a bűnbandát.) Átírták az alkotmányt, a választási törvényt saját magukra, ezeken felül is számtalan olyan törvényt hoztak, melyek megkönnyítik a nemzeti vagyon kisajátítását, az EU-s pénzek elsikkasztását.
Ennyiből is világosan látszik, hogy a parlamenti ellenzéki munkájukra nem számíthatunk! Már régen ott kellett volna hagyni az egyébként is választási csalásokkal megalakult országgyűlést! Ennek a döntésnek lett volna értelme, viszhangja és ereje, de még talán nem késő! Ezennel felszólítom az általam is megválasztott ellenzéki képviselőket, Önöket, hogy haladéktalanul hagyják el az Országházat!
Én nem erre adtam felhatalmazást! Nem arra, hogy fogadják el a választási csalást, nem arra, hogy teljesen felesleges arcoskodással magukat fényezzék, hanem arra, hogy képviseljenek, képviseljék az ország érdekeit a kormánynak nevezett bűnbandával szemben. Ebből semmit nem valósítottak meg, be kell látni, nincs értelme tovább bent ülni! Ezzel csak az ország kirablóinak az érdekeit szolgálják! Olyan házban ülni, ahol még a büntetőeljárás alatt állók is szavazhatnak az ország sorsáról, bűn!
Ha tényleg szolgálni akarják választóikat, akkor tegyenek meg mindent azért, hogy az országot bitorló, hazaáruló kormányt el lehessen távolítani, felelősségre lehessen vonni! Ennek egy békés módja van, fel kell nyitni az emberek szemét! Tájékoztatni kell a választókat az ország valós helyzetéről, a kormány viselt dolgairól. Arról, hogy hova ment el az adófizetők pénze, miért magasak az árak, az adók, milyen az ország megítélése külföldön. Miért hagyják itt az országot, a hazájukat, sok százezren. Mennyi Magyarország adósságállománya, és miért. Mennyire lett eladósodva az ország az oroszok és a kínaiak felé! Hány milliárd vissza nem térítendő támogatást osztottak Orbánék maguknak, oligarcháiknak, rokonaiknak, miközben százezrek nyomorognak, vállalkozások mentek tönkre. Arról, hogy a kórházak adóssága kétszer kifizethető lett volna a vadászati világkiállításra elköltött tízmilliárdokból, és hol vannak még a dubaji világkiállításra eltékozolt milliárdok. Hogy a TAO-ból Orbán focistái zsírosodnak, hogy nekik jár adókedvezmény, másnak meg nem. Arról is tudni kell minden választónak, hogy ezzel párhuzamosan megszüntették a kultúr-TAO-t. Azt is el kellene mondani, hogy hány száz milliárdot osztott a kormány az egyházaknak, s hogy közben 21. századi orvosi ellátáshoz lassan csak pénzért lehet hozzájutni. Tudniuk kell a választóknak Farkas Flórián elsikkasztott milliárdjairól is. Arról is, hogy a Mátrai Erőművön hány milliárdot bukott az ország, miközben Orbán kedvenc oligarchája azon is gazdagodott. Hogy eddig már közel 30.000-en haltak bele a koronavírusba, létszámarányosan Európában ez a legtöbb haláleset. Hogy eközben Orbánék még ezen is nyerészkedtek, többszörös áron szerezték be a kínai vakcinákat, lélegeztetőgépeket, feleslegesen! Utóbbiak azóta is raktáron rohadnak, vagy elajándékozták egy részüket.
A választóknak jogában áll megtudni, hogy a jelenlegi kormány Magyarországot Európa második legkorruptabb országává tette.
Azt is el kell mondaniuk, ha már megakadályozni nem tudták, hogy a kormány mindent elkövet az ellenzéki települések kifosztása, elszegényítése érdekében. Hosszasan sorolhatnám még, de felesleges. Önök legalább olyan jól tudják, mint én, mekkora bajban van hazánk!
Mivel a NER lenyúlta a közmédiát, az összes rádióból, az újságok zöméből, szinte már mindenhonnan a hazug propaganda dübörög, nincs más megoldás, a megválasztott képviselőinknek, azaz önöknek, személyesen kell elmenni választóikhoz! Ez az egy esélyük van, hogy bizalomvesztés nélkül, és javadalmazásukat megszolgálva nézhessenek tükörbe, választóik szemébe!
Ha ezt sem teszik meg, akkor önök az Orbán kormányt, a haza elárulóit, kifosztóit támogatják, megfosztják választóikat attól, hogy kellő információ birtokában jó döntést tudjanak hozni, szavazataikkal pozitív irányban alakíthassanak sorsukon, az ország sorsán!
Nem az MTV-be, az ellenzéki szavazókhoz kell eljutni, hanem a városokba, községekbe, falvakba, és azokhoz, akik a Fidesz hazug propagandája miatt nem az ellenzéket, azaz az ország felemelkedését támogatják, hanem a kormányt, az ország kifosztóit. Meg kell ragadni minden eszközt, hogy az igazságról mindenki tudomást szerezzen, a kormány aljas tettei nem maradhatnak titokban!
Eljött az ideje annak, hogy az ország érdekeit az önös érdekek fölé helyezzék. Nincs más megoldás! Ezt már hamarabb is beláthatták volna! Már előrébb lennénk!

Álljanak a joggal elégedetlenkedők mellé, vagy akár elé! Minden eszközt fel kell használni a cél elérése érdekében! Legyenek vezérei a kormányváltást akaró tömegeknek!
Csak ezt tehetik, vagy csúnyán elbuknak, az országgal együtt!
Nincs több és más esély, ha a 2022-es választások után nem akarják azt hallani Orbántól, hogy győztünk!
Ehhez kívánok Önöknek, és magunknak is, sok sikert, kitartást!

szurkenyul.blog.hu