A Partizán előválasztási vitákat szervez

Posted by

ezalényeg
>Legalább 30 körzetben rendezne előválasztási vitát a Partizán. Ehhez kérik a nézők támogatását is. “Hogy célunkat megvalósíthassuk és első kézből nálunk értesülhessetek arról, hogy mi az az alternatíva, amit a különböző jelöltek kínálnak a Nemzeti Együttműködés Rendszerével szemben, rátok is szükségünk van! Tegyünk hozzá valamit együtt az új, együttműködésre és párbeszédre nyitott, magyar közbeszédhez. Várjuk adományaitokat, ha korrekt vitákat szeretnétek látni, kemény, de tisztességes kérdésekkel!” A Partizán Magyarország egyik legizgalmasabb, hiánypótló produkciója. Az előválasztási viták lebonyolítása lehetőséget teremt a választóknak arra, hogy valódi érv-ütköztetés alapján dönthessenek arról, kit választanának a fideszes jelölttel szemben.
Nagy szerepe lehet ezeknek a vitáknak abban is, hogy elegen menjünk el az urna elé ahhoz, hogy Orbánt és bebetonozott embereit jelentős többséggel zavarjuk el. A Partizán valóban megérdemli a támogatásunkat, hogy újjáéleszthessék a politikai vitakultúrát!
Az első előválasztási vitát már meg is tartották. Május 13-án csütörtökön élőben vitatta meg elképzeléseit Berg Dániel (Momentum) és Tordai Bence (Párbeszéd), a budapesti 4. számú egyéni választókerület két előválasztási jelöltje.