Már bocsánat!

Posted by

Hága Antónia
>Nem kedvelem Karácsonyt, amióta jól kifizette/ kitüntette Tarlóst, a lelkem egy része ordít a képmutató és álságos gesztusa miatt. Utálom Pest bicajos sávjait, lassan be sem teszem a lábam a fővárosba.
DE! Ha nyer az előválasztáson, természetesen övé az x-em .
Annyiszor fogtam már be az orrom a szavazófülkében….na bumm. DE! Hogy ez a kövérorbánalacsony perpatvarban mennyit látnak az emberek, az bénító. Kérjen bocsánatot, ha az ízlése diktálja, de ennyi csak a baj Orbánnal? Hogy kövér meg, hogy alacsony? Én azért több bajt is látok az ő kormánylása idején. Kérjen bocsánatot, de kérdezze már meg, hogy tőlünk liberálisoktól, ki fog? Miután annyi negatív tulajdonsággal töltötte meg ezt az ideológiát, hogy ma már a köztörvényesekkel szemben nagyobb az elfogadás, mint egy „libsivel”.
Ki fog bocsánatot kérni az elvált nőktől, akiket annyiszor betonba döngöltek? Ki fog bocsánatot kérni a női princípium miatt? Ki fog bocsánatot kérni a szingli hordáktól? Ki fog bocsánatot kérni a megvert asszonyoktól, akik nem szülnek négy gyereket és ezért Kovács képviselő szerint meg is verhetőek?
Ki fog bocsánatot kérni a melegektől, a romáktól, a hajléktalanoktól? Ki fog bocsánatot kérni a közmunkásoktól, az ” annyit ér, amennyije van” Lázár megjegyzés után?
Ki fog bocsánatot kérni tőlem, aki 3 évig nem dolgozhattam, mert Partnerses voltam és Balogh püspök úr kilistázott minket? (remélem, a jó istene majd lezsírozza vele, hogy ettől lettem halálos beteg) .
Ki kér bocsánatot azért, mert ” gyávanépnek nincs hazája” Kövér László megjegyzése után Tusnádfürdő csámcsogott az ellenzéken? Ki fog bocsánatot kérni a “kormánypárti nők szebbek, okosabbak-ért?” Már mindenki- ellenzéki és kormánypárti megszólalt- Orbán méreteinek az ügyében.
Kérjen bocsánatot, ha gondolja, de megkérdezné valaki, hogy ők mikor kérnek már bocsánatot azért, amit velem/velünk tettek???