Rés a pajzson

Posted by

Gábor György
>Azt hiszem, megvan a rés a pajzson! Követem a NER- és NER-kompatibilis nemzeti kereszténység kommentjeit az izraeli helyzettel kapcsolatosan, s ennek során egy hatalmas empirikus élményre tettem szert. Arról a NER- és NER-kompatibilis politikai erőről beszélek, amelyet nem zavart és nem zavar semmi sem: nem zavarta a magánnyugdíj-pénztárak lenyúlása, nem zavarja, hogy a Fidesz masszív, köztörvényes maffiává metamorfizálódott, nem zavarja, hogy napjainkban a Fidesz a teljes államot tolja át a saját zsebébe és privát közalapítványaiba, nem zavarja, hogy közpénzekből és lenyúlt EU-s pénzekből stafírozódott ki a teljes holdudvar, rokonok, családtagok, barátok, haverok, kézből etetett hűbéresek, nem zavarja, hogy orosz és kínai felderítő tereppé válik Magyarország, nem zavarja, hogy a folyamatosan szajkózott kereszténységre maga a Fidesz húzza rá nap mint nap a bohócsipkát, s röhög jóízűen az egészen, nem zavarja, hogy a legfőbb ügyész a Fidesznek nevezett Cosa nostra hű katonája, nem zavarja, hogy a bűnszövetkezet saját gazdasági érdekeiből fakadóan az országot a nyugati világból átpasszírozta a legobskúrusabb keleti despoták világába, nem zavarja, hogy rajongásának tárgyai kormányzásra képtelenek, nem zavarja mindaz, amit a pandémia alatt műveltek (és feltételezhetően még művelni fognak), nem zavarja, hogy szobahőmérséklet alatti IQ-val rendelkező gázszerelők válnak egyik napról a másikra az ország és Európa leggazdagabb embereivé, nem zavarja, hogy övék minden: a Balaton, a szállodák, az egyetemek, a bányák, a mintagazdaságok, az erdők, a szántók, a legelők, a vadászmezők, a kastélyok és budai műemléklakások, az atomerőmű, tokkal-vonóval minden, sorolhatnám megállás nélkül.

Riporter: Izrael ma megtámadta a Gázát

Semmi sem zavarja őket.

Ám most mintha mégis! Ugyanis NER- és NER-kompatibilis nemzeti-keresztény elkötelezettségű honfitársaink szokatlan aktivitással, élénkséggel és dühödt indulattal fejtik ki a különböző oldalakon, hogy Izrael terrorállam, cionista (!!!) tömeggyilkosok, a Wehrmacht kiteljesedése, „államterrorista” gyarmatosítók és így tovább. Vagyis a NER- és NER-kompatibilis nemzeti keresztényeket, akik amúgy rettegnek az iszlám inváziótól, hogy majd jól idejönnek, és nekünk annyi, most élénk helyesléssel köszöntik, s eszmei támogatásukról biztosítják a Hamász iszlamista és fundamentalista terrorszervezet harcát az igazság, a béke és a szeretet göröngyös útján.
Hol itt a rés a pajzson?
Nos, teljesen világos!
Ott, hogy a NER- és NER-kompatibilis nemzeti kereszténység élesen szembekerült magával Orbán Viktorral, a kereszténység legfőbb megtestesítőjével és élharcosával, aki nem oly rég, egy izraeli útja során szögezte le, hogy azonos módon látja a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem kérdését és a modern kori antiszemitizmus problémáját a magyar és az izraeli kormány. Azt is mondta, hogy Netanjahuval egyetért abban, hogy a biztonság a legfontosabb kérdés, minden nemzetnek joga van saját biztonságához.
A magyar miniszterelnök beszélt a modern kori antiszemitizmus formáiról, s elmondta, hogy Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben. Leszögezte, hogy Magyarország mindig fellép azért, hogy a nemzetközi szervezetek Izraellel szemben kiegyensúlyozott, elfogulatlan módon járjanak el, és a nemzetközi fórumokon hazánk továbbra is szorosan együttműködik Izraellel.
Teljes funkcionális és kognitív disszonancia.
Lehet, hogy itt szakad át a gát? Mert lopás és fosztogatás, rablás és markecolás rendben van, de ez már tényleg nem férhet bele a NER- és a NER-kompatibilis nemzeti keresztény szellemiségbe.
A Hamász lélekben az övék, a Hamászt nem vehetik el tőlük, az „államterrorista” és „rasszista-cionosta” Izrael államot továbbra is sújtsa a NER- és NER-kompatibilis nemzeti keresztény megvetés és gyűlölet.
Az országot vihetik, az államot vihetik, de ez az ősi juss nem válhat szabad prédává.
(Egyébként a Médiatanácsnak, a bíróságoknak, az ügyészségnek, a szent inkvizíciónak, a Párt ellenőrző szerveinek, valamint a „naivitásom” miatt velem kötözködő olvasóimnak is közlöm, hogy jövő héten nagy árleszállítás lesz iróniából, úgyhogy akinek hiánya van abból, most bevásárolhat.)
Orbán és Netanjahu, két jóbarát