A nyomorban élő ember nem bújik pártprogramokat

Posted by
Jakab Péter
>A Fidesz országgyűlési képviselői támadásba lendültek, szokás szerint egy jókora hazugsággal.
Nézzük a jó oldalát. A Fidesz akkor hazudik ekkorát, ha fél. Félti a hatalmát az ellenzéktől. A 133 leggyávább fél, ezért hazudnak.
Most épp azt, hogy én, a vidéki, a borsodi, lenézem a vidékieket, mert azt mondtam egy műsorban, hogy a hétköznapok nyomorában az itt élők nem pártprogramokat bújnak. Márpedig a Fidesz szerint igenis pártprogramokat bújnak.
Érdekes, a nyomorral nem vitatkoztak a ficsúrok. Meg Deutsch Tamással sem vitatkoztak akkor, amikor leprolizta az átlagmagyart. Meg Kövérrel sem, amikor szánalmasnak nevezte a nőket. Meg Orbánnal sem, amikor leinasozta a rezidenseket, asszonyságnak nevezte Karikó Katalint, vagy közjószágnak a gyermekekeinket.
Szerintük ezzel nincs gond.
Meg azzal sem, hogy 11 évnyi kétharmad után a fél ország nyomorog. A gond azzal van, ha valaki ezt szóvá teszi, és közben nem hibáztatja a választót azért, hogy nem politikával foglalkozik a nap 24 órájában, hanem azzal, hogy legyen kenyér az asztalon.
Jobb helyen ezzel a kormánynak kéne foglalkoznia.
 A kormánynak kellene gondoskodnia a megfelelő munkahelyekről, a minőségi bérekről, a magyarok jólétéről.
Nálunk a fideszes úrigyerekek csak a saját jólétükkel foglalkoznak. Ha kell, ismeretlenül is, ha kell, alaptörvényellenesen is megszavaznak bármit, legyen szó rabszolgatörvényről, vagy bármi másról. Csak az számít, hogy dőljön a lé. Mindenki másnak meg legyen elég a krumpli.
Maradjunk annyiban: a tudatlanok nem vidéken vannak, hanem a Parlamentben ülnek. 133-an vannak. Nem tudnak semmit, csak hazudni meg lopni. Épp azt, amire ennek az országnak nincs semmi szüksége. És így rájuk sincs! Győzni fog az igazság!
Szabadságot és jólétet minden magyarnak!