Antigender

Posted by

Kaltenbach Jenő
>Orbán úgy érezte, hogy az általa felnevelt, kihízlalt hazai primitív, macsó rajongó seregnek Lisszabonból is jelezni kell: jól gondoljátok, én egy vagyok közületek, egy test egy lélek, a szívünk együtt dobban, az agyunk egy srófra jár, ne féljetek megvédelek benneteket.
Itt állok a gáton és halálmegvető bátorsággal küzdök ez ellen a libernyák genderáradattal, amely el akarja árasztani szép, rendes férfiuralomra trimmelt, drága hazánkat.
De mink nem engedjük. (A végén persze dehogynem, csak az már kisbetűs.)
Nekünk úgy jó, hogy pénz számolva, asszony verve jó, és ha a fehérvári huszároknak kedve szotyan, akkor az a honleány hazafias kötelessége, sőt dicsősége. Oszt jónapot.
Kizárt dolog ugyanis, hogy Orbán (és tanácsadói) ne tudnák pontosan mi is az a gendertan. Természetesen beleértve a Fidesz nőtagozatát, Varga Judittal és Novák Katalinnal az élen, de ők inkább lemondanak az egyenjogúságnak még a hirdetéséről is, csak hogy elnyerhessék és főleg megtarthassák a főnök kegyeit.
Addig viszont nix ugribugri. Szépen be kell állni a sorba és arra kell gondolni, amit Viktória királyné tanácsolt a lányának: Hunyd be a szemed, tedd szét a lábad és gondolj Angliára.