A bíróság független – tovább ezen az úton

Posted by
Juszt László
>Tudtam eddig is, de most valami történt! Mostantól a büntetés veszélye nélkül – amire egyébként eddig se nagyon figyeltem – leírhatom, Önökkel együtt, hogy Mészáros Lőrinc stróman, hogy minden jel szerint, bűnök sorát követte el, és 2022 után bíróság előtt kell felelnie az ország kifosztásáért.
És mindezt Mészárosnak, a bűnözőnek tűrnie kell! Ezt mondta ki – valami általam érthetetlen, oknál fogva – a bíróság.
És fura mód, de a minapi ítélet azt sem vonja kétségbe, hogy „Orbán, Rogán, Mészáros bűnöző, bíróság előtt a helyük”, sem azt, hogy „Politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján. Magyarország kontra Orbán, Mészáros, Rogán és társaik”.
Fekete-Győr András kapott egy olyan bírósági végzést, amiből mindez kiderült.
Mészáros, a bűnöző részéről érkezett feljelentést idézve az is kiderül, hogy “sérelmezte továbbá, és „képes volt komolyan megsértődni és beleírni a feljelentésbe azt, hogy a közpénzből vásárolt több milliárdos NER-jachtot és az azon nyaraló fideszes strómanokat és bűnözőket negatív színben tüntettük fel.”
Kezd a dolog tetszeni. Miután Orbánt Mészáros a legjobb barátjának tekinti, s a “jó isten és a saját szorgalma mellett” az ő barátságának köszönheti a gazdagságát, akkor menjünk tovább ezen az egyenes úton…