Termálmagyar

Posted by

jotunder
>Matolcsy György és Csizmadia Norbert (őt kevesen ismerik, jelentős tudósról van  szó, a Pallasz Athéné Mitoménmicsoda főelnökéről)  értekezést tettek közzé arról, hogy miért lesz Európa élén a  Bokréta 2040-ben. Termálvíz. Ennyit tudtam megjegyezni belőle. Termálvíz.  Csizmadia Norbert külön cikkben részletezte, hogy mire is építhetünk még   és arra jutott, hogy a fajmagyar nyelv a világon a legkülönlegesebb és a leggazdagabb. Ez így a termálvízzel együtt már majdnem elég a felvirághoz, talán kellene még egy gyors védekező középpályás. Csizmadia Norbert orbánista főtudós (ezért majd letilt a blog.hu)  egyébként olyan mértékben legkülönlegesebben magyar, hogy alsóbbrendű ún. idegen nyelveken nem is publikált még az igen fontos és előremutató életében.

     Az engkrit szóösszetételt is megalkotó (ez az angol és a szanszkrit így egyszerre, én tudok jobbat, vaníkoládé, az a vanília és a csokoládé így egyszerre, a hüjom és a barióta kifejezéseket majd egy másik posztban fogom bevezetni) szerzőpáros összehasonlította Magyarország és Izrael fejlődési perspektíváit. Rámutatva, hogy Izrael versenyképességéhez nagyban hozzájárultak a kitűnő egyetemi és kutatóközpontok, illetve a tehetség és a kreativitás értékelése.

Magyarországnak azonban olyan legkülönlegesebb nyelve van, hogy bátran szétverhetik a felsőoktatást és a tudományos intézeteket, bátran helyezhetik a lojalitást és a gátlástalanságot nemhogy a tehetség, de a tisztes középszerűség elé, bátran nevezhetnek ki mindenhová hungarista gumidominókat.

Csak termálvíz legyen.

orulunkvincent.blog.hu