A nemzeti gyökérszakértő kihangosított sikongása

Posted by

Gábor György
>Antony John Blinken, az USA 71. külügyminiszterének életrajzából tudható, hogy Donald M. Blinken és Judith Frehm gyermekeként zsidó családban született 1962. április 16-án. Blinken szülei elváltak, s Antony az édesanyjával maradt együtt és annak új férjével, Samuel Pisar ügyvéddel, aki túlélte mind az auschwitzi, mind a dachaui koncentrációs tábort. Az életrajzok ugyancsak meg szokták említeni, hogy édesanyja, Judith Pisar révén Antony félig magyar származású, ugyanis anyai nagyszülei az USA-ban született magyar zsidók voltak, vagyis a dédszülei a XIX. század végén – XX. század elején Magyarországról kivándorolt magyar zsidókként telepedtek le az Egyesült Államokban.
Érdekes, historikusan igen sok mindenről árulkodó, egy történésznek vagy egy szociológusnak sokatmondó, valóságos aranybányaként mutatkozó tényadatok.
És akkor jön a már korábban is sokszor bizonyított zsidó- és cigányügyi nemzeti gyökérszakértő, a hatalom kihangosított és fölerősített sikongása, a lovagkereszttel respektált és gazdagon honorált 5-ös sorszámot viselő párttag és (felül)keretező legény, Hermész, ki egy személyben az istenek hírnöke és a tolvajok patrónusa, s a párt szellemileg ékességes iránymutatójának szánt hasábjain elkövetett legújabb felböffentésében ekképp szólítja meg Antony Blinkent (meg hát vele együtt sokunkat, miheztartás végett): „Szokás nálunk emlegetni, hogy ön „magyar gyökerekkel” rendelkezik. Ezt szeretném pontosítani: ön, külügyminiszter úr, magyar GYÖKÉRTELENSÉGGEL is rendelkezik, éppúgy, mint amerikai gyökértelenséggel. Éppen ezért van a maguk világa pusztulásra ítélve.”
Trump alatt ez a tónus takarékra volt téve, ez volt a fentről jött ukáz, Biden alatt azonban végre megint szabad, mi több, egyenest kötelező! Keresztényi halleluja!
És ha eljönne az a pillanat, amikor Izraelben Netanjáhú helyett valaki más alakít kormányt, akkor rezsimbüdzséből, elegáns díszkiadásban újra megjelenteti majd gondozója és kézből etetője a szerző veretes sorait a „bűzlő végtermékek”-ről, azokról, akiknek „puszta létezése indokolja az antiszemitizmust”, akiket sajnos nem sikerült beásni mindet nyakig az orgoványi erdőben”, s akik szakmányban és sunyin beletaknyolnak a nemzet medencéjébe.
Én csak arra kérném a Köves Slomó vezető rabbi és az EMIH által életre keltett Tett és Védelem alapítvány nagytudású, objektív és a szöveghermeneutikában jártas aktivistáit, hogy legyenek kedvesek értelmezni a szerző fent idézett incselkedő sorait.