KIDSzingChi.hu

Posted by
Varga Zoltán
>Help! HELP!!!
Ez, miez ez? „Legyen hát célunk egy olyan új európai oroszlán csapat felnevelése, amelyben minket KIDSzingChi.hu névvel illetnek, ami egy új nyelv, az Engkrit (English+szanszkrit) szótárában «A magyar kölyök oroszlán ereje» címszó alatt található.”
MI EZ? Mondják, hogy valami filmforgatás. Rejtő Jenő összes hibbant hőse életre kelt, Vanek úr, Piszkos Fred, a kapitány meg Troppauer Hümér, akinek az „Anyám, te vagy árva fiad csillaga” című örökéletű eposzt köszönhetjük.
Hahó! MI EZ? „Legyen hát célunk egy olyan új európai oroszlán csapat felnevelése, amelyben minket KIDSzingChi.hu névvel illetnek, ami egy új nyelv, az Engkrit (English+szanszkrit) szótárában «A magyar kölyök oroszlán ereje» címszó alatt található.”
Vegyenek mély levegőt, RELAX, a párállószemű, áhítatos révületbe esett hívek meg legyenek nagyon büszkék, mert ez nem Rejtő, nem Wendriner Leo, az életunt oroszlán a Tizennégykarátos autóból, aki töksötétben is reszelgeti a körmeit.
Értik? Ez nem fantazmagória, nem egy pokoli bekezdés az ideg-, és elmeorvosok kiskátéjából, az őrület megjelenési formái fejezetből. EZ A VALÓSÁG! Ez maga a Kedves Vezető és a maga képére formált-gyúrt viccosztály, amit ők vagy kormánynak, vagy kellő szerénységgel nemzeti tőkésosztálynak becézgetnek egymás között, szemükkel simogatva kastélyaikat, jachtjaikat, repülőiket, és a vagonszám összehordott milliárdjaikat közben.
Értik ezt? Nem Rejtő! Mert Rejtő, most zokogna. Hol van az már, hogy egy nyomorult cirkálót lopunk csak? Egy országot! Azt ragasztunk a felcsúti dácsa budija mellé, a kert végébe.
Nem, nem a gyógyszerektől pufókra hízott Béci mondta ezt a nappali foglalkoztatóból a rácsos ágya felé menet, az egész napos kifestőzéstől boldog kimerültségében.
NEM! EZ az ország pénzügyeit igazgató Nemzeti Bank vezetője. Az, aki már évekkel ezelőtt is piros pöttyöket keresgélt magyar kisgyerekek fenekén, az, aki jóga-, és boldogságminisztériumról értekezik hosszan, és akinek unortodox gazdaságpolitikáját nyögi egy ország.
És, tudják, nem az a baj, hogy ő van nekünk – persze ez is dráma, a milliárdos szőnyegeivel, festményeivel, ingatlanok tucatjaival, amit mi, „mimagyarok” fizettünk – hanem az a valódi tragédia, hogy nem lóg ki a sorból! Hogy ilyen mind. Darabra! Ez a szint, a mérce. Ők az elit. Mondjuk, még két röpke év, és szigorlat lesz belőlük az ideg és elmeorvosok szakvizsgáján, az őrület a politikában címmel.
„Legyen hát célunk egy olyan új európai oroszlán csapat felnevelése, amelyben minket KIDSzingChi.hu névvel illetnek, ami egy új nyelv, az Engkrit (English+szanszkrit) szótárában «A magyar kölyök oroszlán ereje» címszó alatt található.”
Ez a valódi dráma! Hogy a kisgyerekek fenekén piros pöttyöket keresgélő, ótvaros, értelmetlen zagyvaságokat összehordó klinikai esetek azok, akik tíz éve magukhoz ragadták a hatalmat, és akik épp egy országot rántanak le a maguk szintjére. Hogy nem egy Rejtő könyv lapjai és szereplői elevenedtek meg, egyetlen őrült film erejéig, hanem ez a magyar valóság!
Rajta, hát! Csapjunk a lovak közé!
„LEGYEN HÁT CÉLUNK EGY OLYAN ÚJ EURÓPAI OROSZLÁN CSAPAT FELNEVELÉSE, AMELYBEN MINKET KIDSZINGCHI.HU NÉVVEL ILLETNEK, AMI EGY ÚJ NYELV, AZ ENGKRIT (ENGLISH+SZANSZKRIT) SZÓTÁRÁBAN «A MAGYAR KÖLYÖK OROSZLÁN EREJE» CÍMSZÓ ALATT TALÁLHATÓ.”
….Viszont, ha valaki az ápolókat látja, szóljon már nekik, van itt egy kis meló!