Semjén éjszakái

Posted by
Juszt László
>Elég csapzott családi élete lehet ennek a Semjénnek, hogy minden éjszakáját a Parlamentben tölti. Tegnap éjjel negyed tizenkettőkor, majd féltizenkettőkor is benyújtott egy-egy törvényjavaslatot.
Most csak a másodikról ejtenék néhány szót, mert azzal rohadtul alávágott a főnökének. Eszerint őszig meghosszabbítanák a most is érvényben lévő veszélyhelyzeti intézkedéseket.
Miközben folyamatosan arról szól Orbán propaganda hadserege, hogy milyen fantasztikus csatákat nyer a vírus ellen a “főnök”, akkor most mi van? Ezek az adatok mégsem valódiak?
De ez csak a kisebbik probléma. A nagyobb az, hogy miközben mindenféle, a világon terjedő vírusvariánsoktól félti a dolgozó magyar népet, aközben a “führer” Európa minden szegletéből ide akarja a csődíteni a stadionokba a szurkolókat.
Értem én, hogy Semjén az ellenzéki előválasztásokat akarja meghekkelni, de közben alávág a főnök álmainak? Nem lesz ebből baja? Vagy nem ismeri azt a régi mondást, hogy közösülni meg szűznek is maradni egyszerre nem megy!